mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
copac masina furtuna gherla

O furtună cu grindină a facut prăpăd. Copaci de 10 de metri puşi la pământ, mai multe zone au rămas fără curent electric. Ieşirea din oras blocată

O furtună puternică însoțită de grindină s-a abătut joi, în jurul orei 14:30 asupra orașului. Vântul a bătut cu putere, rupând copaci uriasi.

Acoperișul unui bloc de pe strada Clujului a fost smuls de vânt și aruncat la pământ. Astfel de situatii au fost sesizate în mai multe locuri din oras.

Mai multe garaje de pe strada Victoriei au rămas fără acoperişurile din onduline, smulse de vânt.

Imediat după furtună, mai multe zone din oraș au rămas fără energie electrică.

Vântul a bătut în rafale puternice şi a culcat copaci prin tot oraşul şi prin parcul mare. Pe strada Plugarilor, un copac de aproximativ 10 metri a fost rupt de la rădăcină, însă din fericire a căzut peste o zonă verde.

In jurul orei 15,30 a început o altă furtună, însoţită de vânt puternic.

Strada Liviu Rebreanu a fost complet blocată dincolo de linia ferată de un stâlp de telecomunicaţii din lemn, căzut pe şosea. Au intervenit echipaje ale pompierilor, care au ridicat stalpul.

La urcare pe strada Fizeşului a căzut un copac de la marginea padurii, care la fel, a blocat temporar circulaţia.

foto: strada Liviu Rebreanu, strada Fizeşului

gherla strada liviu rebreanu blocat furtuna

copac rupt furtuna strada fizesului gherla

copac rupt bloc furtuna gherla

foto: copac rupt de furtună, în spate la policlinică – foto primită de la Adrian

In parcul mare al oraşului au intervenit pompierii de la SVSU Gherla pentru a degaja aleile peste care au căzut crengi uriaşe.

De asemenea, în zonele rurale din apropierea oraşului vântul a rupt mai mulţi copaci. La Săcălaia au căzut copaci şi crengi pe şosea. Aici a bătut grindina, cu gheaţă mare cat cireşele. Au intervenit echipaje care au degajat drumul.

La intrarea în Nicula dinspre Gherla, stalpi de telecomunicaţii de pe marginea drumului au fost rupţi de vânt.

foto: Săcălaia, dupa furtună – foto primite de la Raul

Joi dupa-amiaza a fost valabila in judetul Cluj, la Gherla şi în alte localităţi o atenţionare cod portocaliu, cu intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni medii si mari, frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 25-30 l/mp.

acoperis furtuna gherla

foto: acoperiş smuls de vânt pe strada Clujului

 

src=”https://www.gherlainfo.ro/furtuna-naprasnica-la-gherla-la-hasdate-un-stalp-era-cat-pe-ce-sa-cada-in-capul-unui-politist-video/

sus(2)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns