hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident bontida ranita dacia

O femeie lovită de mașină în accident la Bonțida a ajuns la spital – FOTO

O femeie din Bonțida a fost transportată la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut luni, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 11, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, pe rază localității Bonțida.

Un șofer în vârstă de 62 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu un autovehicul spre Cluj, la un moment dat a surprins și accidentat o femeie de 67 ani, din Bonțida. Aceasta s-ar fi angajat în traversarea străzii, în zona unei treceri pentru pietoni.

In urma impactului, femeia a fost rănită iar apoi a fost preluată de un echipaj medical și trasportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca pentru investigații medicale.

Soferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cercetarile continuă în acest caz pentru a se stabili dacă femeia se afla pe trecerea de pietoni sau pe lângă acesta la momenul producerii impactului.

foto principală primită de la Andreea

accident bontida

foto: Info Trafic jud. Cluj

sus(0)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns