hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujasociatia pro vita bucuresti

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lemne foc gherla dej cluj livrare domiciliu telefon pretsalon chirie gherla coafor frizerie

revelion 2018 gherla dej cluj escape pret

accident cisterna fundatura cluj

O cisternă cu combustibil a luat-o pe arătură la Fundătura – au intervenit pompierii – a fost pericol de explozie – VIDEO

Un șofer care conducea o cisternă încărcată cu combustibil a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a ieșit de pe drum.

Accidentul s-a petrecut vineri seara, pe șoseaua Cluj-Napoca – Gherla, în localitatea Fundătura.

Soferul circula cu o autocisternă aparținând unei firme de transport susbstanțe periculoase. Mastodontul scăpat de sub control a părăsit șoseaua, a zburat peste un șanț din beton, a rupt un gard din sârmă și a rulat încă câțiva metri pe un teren de pe marginea drumului.

S-a dat imediat alarma la pompieri, iar un echipaj de la detașamentul din Dej a intervenit la fața locului pentru luarea măsurilor necesare în astfel de situații, pentru prevenirea producerii unei explozii, dată fiind încărcătură inflamabilă.

Soferul a scăpat teafar în urma impactului.

Sâmbătă în jurul orei 3 dimineața, două autospecializate, între care un autorecuperator pentru utilaje grele, au intervenit pentru a trage cu cabluri capul tractor și cisterna pe șosea. A fost o misiune dificilă, care a dat bătăi de cap și care a durat aproximativ o oră.

Poliția a blocat accesul autovehiculelor până la efectuarea operațiunilor, timp în care s-au format cozi de mașini în ambele sensuri de mers.

video, în continuare

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns