hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

cabinet veterinar vet point gherla

O afacere de succes – cabinetul veterinar Vet Point aniversează 4 ani (P)

Să deschizi o afacere în ziua de azi este o provocare la care nu mulți pot face față. Există însă cazuri demne de laudă, cu oameni implicați și devotați. La patru ani de la înființare, cabinetul veterinar „Vet Point” pare să fi găsit propria rețetă a succesului.

Dr. Andrei Hiticaș avea 26 de ani când, din dragoste pentru animale,  s-a lansat în afacere. A căpătat rapid simpatia publicului, iar drumul pe care l-a urmat și rezultatele obținute ar putea fi un bun impuls și chiar model pentru alți tineri.

În urmă cu 4 ani am pus pe hârtie dorința ce demult așteptăm să se îndeplineasca. În 2013 începusem să schițez primul cabinet veterinar dedicat animalelor de companie din Gherla. La acel moment, cu doar 500-600 de lei în buzunar, am cerut ajutorul părinților, promițându-le că e cea mai bună investiție pe care o pot face.

cabinet veterinar vet point gherla

Imediat ce am primit un răspuns pozitiv din partea familiei, nu am stat nici un minut și am început să caut cea mai bună locație pentru o astfel de activitate. Nu a fost nevoie să caut mult și am hotărât că pe strada Liviu Rebreanu e un loc ideal, cu circulație intensă și cu autogara în apropiere.

cabinet veterinar vet point gherla

Am început lucrările de modernizare a spațiului în care și azi ne desfășurăm activitatea, iar dacă în primul an de funcționare puteam să tratăm animăluțele cu probleme de sănătate ușoare, care nu necesitau multe investigații, azi putem să să dăm șanse fiecărei vietăți care ne intră în cabinet.

Încă de la ziua deschiderii cabinetului mi-am propus să folosesc cea mai mare parte a profitului pentru cumpărarea de aparatură modernă, care ne ajută să punem diagnosticul cu o mai mare ușurință. Azi putem face ecografii, analize de laborator, intervenții chirurgicale, un mare ajutor ne este video otoscopul (fără fir), putem veni în ajutorul pacienților cu probleme dentare prin detartraj cu ultrasunete.

O pasiune ascunsă se pare a devenit dermatologia, iar în ultimul an am început să investim și în această direcție.

cabinet veterinar vet point gherlaÎncercăm să modernizăm în permanență cabinetul și chiar mi-am propus o țintă pentru anul 2018, să ducem cabinetul la rang de clinică, prin mărirea spațiului și modernizarea continuă.

O altă componentă este un mini-market, cu produse pentru animale. Este tot mai mare interesul pentru produsele de calitate în rândul proprietarilor de cățeluși sau pisicuțe, iar noi am deservit acești proprietari cu produse calitative încă de la deschiderea cabinetului. Peste 90% din hrana pe care o comercializam la cabinet este superpremium, atât pentru câini, cât și pentru pisici. Recent am început să aducem hrană pentru peruși, canari, papagali, dar și pentru porcușori de guinea sau hamsteri și iepuri de interior. Desigur, hrana pentru aceste animăluțe este o hrană de foarte bună calitate și facem acest efort de a deservi cât mai multe specii pentru că avem o experiență plăcută cu pacienții noștri, care acceptă sugestiile în materie de “prevenție prin alimentatie”.

Aceasta poveste frumoasă, acest mic “business” se datorează vouă, proprietarilor și prietenilor necuvântători, pentru că ne acordați încredere și pentru că alegeți de patru ani serviciile noastre.

Această scurtă istorioară nu are doar menirea de a marca un moment aniversar. Mesajul poate ascuns al acestor rânduri este să arăt că orice mică sau mare afacere poate să aibă succes în Gherla dacă pui suflet, dacă ești dispus să riști puțin și sa nu-ți pui problema că trebuie să lucrezi peste program.  Orășelul nostru are multe de oferit, prin  oameni serioși, frumoși la suflet, de calitate.

dr. Andrei Hiticaș

cabinet veterinar vet point gherla

sus(29)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. da....dar cu licentza cum stam dle Doctor...?

    sus(30)sus(8)

Lasă un răspuns