mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Nunta de aur – dans şi flori pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Care e secretul lor? VIDEO

O suta de perechi din Gherla care au implinit 50 de ani de la casatorie au fost sarbatorite joi la „Nunta de aur”, intr-o seara dedicata lor, cu masa, muzica si dans, la Etrusco.

Cuplurile au fost felicitate de primarul Ioan Neselean, care a oferit flori femeilor si plachete aniversare sotilor acestora.

Au cantat pe rand fanfara municipala, corala „Magna”, grupul „Zestrea” si Larisa Gurzau, iar o formatie a interpretat cele mai frumoase melodii, romanţe, tangouri celebre, dar si muzica de joc.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaRabdarea si intelegerea sunt cele doua ingrediente care au asigurat pastrarea unei relatii de dragoste atatia zeci de ani. Asa au considerat cativa dintre sarbatoriti, care si-au adus aminte cu drag de clipa in care s-au cunoscut, de greutatile si necazurile prin care au trecut impreuna, lucru care i-a apropiat si mai mult, spun ei. „Multi tineri din ziua de azi se supara repede si se grabesc sa divorţeze, insa nu asta este solutia. Trebuie sa-si inteleaga partenerul si, cel mai important, sa ierte!”.

video, in continuare

sus(27)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Domnule primar, felicitari pentru initiativa si organizarea exemplara !
    Acesti oameni merita aprecierea noastra !

    sus(27)sus(4)

Lasă un răspuns