hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

prezon roata furat cluj

Noua modă printre hoți la Cluj: fură prezoanele. „L-aș pândi cu levierul în boscheți!” – FOTO

Mai multe maşini parcate într-un cartier din Cluj-Napoca au rămas fără prezoane la roţi, marţi seara.

Trecătorii de bună credinţă au observat şi au dat alarma pe un grup de profil de pe Facebook. Oamenii au lăsat şi bilete în parbriz proprietarilor, care îşi riscă viaţa dacă urcă la volan fără să-şi verifice roţile.

Într-unul din cazuri, prezoanele au fost furate de la mai multe roţi ale unui automobil înmatriculat în Botoşani. Speculaţiile au şi început în acest caz: ar putea fi o „lucrătură” a proprietarului locului de parcare, dar ar putea fi și opera unor hoţi.

masina botosani cluj

A vrut să îl lucreze careva pentru 300 de euro… Eu dacă aş fi proprietarul, aş sta cu un levier toată noaptea într-un boschet şi când vine, i-aş da eu prezoane şi jante… şi 300 euro cu cât o să le vândă…„, şi-a expirmat năduful un şofer.

În cele din urmă a fost anunţată poliţia, pentru că au fost sesizate mai multe cazuri de prezoane furate, aparent doar la autovehicule marca Ford, în cartierul clujean Gheorgheni. (sursă, foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ)

sus(0)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns