hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

ioan galgoczy casuta gherla parc sculptura

Noua atracţie în parc: căsuţa veveriţei – FOTO

De câteva zile, meşterul Ioan Galgoczy lucrează de zor la o căsuţa originală, făcută dintr-un trunchi de copac.

Căsuţa se află pe aleea principala, aproape de intrarea în parcul mare. Sculptorul a folosit resturi de bucăţi de lemne şi coajă de copac pentru a transforma un trunchi într-o lucrare artistică.

În urmă cu vreo doi ani a început o operaţiune de tăiere a copacilor bătrâni din parc, care puteau oricând să se rupă. Meşterul a profitat de un trunchi rămas la marginea aleii pentru a-l face cât mai atractiv, mai ales pentru cei mici.

Şi cum în parcul mare e plin de veveriţe, sculptorul a venit cu ideea căsuţei. Aceasta are ferestre cu patru ochiuri, acoperiş pentru vreme rea şi chiar şi o veveriţa sculptată, la intrarea în noul cuibuşor.

M-a certat soţia, că petrec prea mult timp departe de casă, însă nu am avut stare şi am lucrat ceasuri bune că să termin această lucrare„, a povestit Ioan Galgoczy.

Inca mai e puţin de lucru: ar mai trebui făcută o cale de intrare pentru căsuţa veveriţei, despre care sculptorul spune că ar urma să fie din beton şi să vină rotund, pe lângă trunchi.

Trecătorii prin parc au profitat de ocazie şi s-au fotografiat lângă nouă creaţie a meşterului, prezent nu de mult la concursul TV „Românii au talent”.

 ioan galgoczy casuta gherla parc sculptura

sus(56)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns