hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

lupte constanta sala sporturilor

Noi succese ale sportivilor din Iclod la lupte

Luptele libere aduc noi satisfacţii şi la începutul acestei veri. Înainte de a trage cortina peste sezonul competiţional 2016-2017, în Sala sporturilor din municipiul Constanţa au avut loc între 14-15 iunie întrecerile „Cupei României” la lupte libere, de unde nu puteau lipsi reprezentanţii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută de Augusta Cuc, formată ca sportivă în cadrul Centrului de iniţiere de la Livada, care s-a clasat pe locul III la categoria 53 kg, câştigând medalia de bronz. Felicitări ei, dar şi antrenorului Valentin Sătmărean, care a descoperit-o şi care o pregăteşte în vederea marilor competiţii.

În perioada 22-23 iunie 2017, luptătorii vor evolua în cadrul Campionatelor naţionale de lupte pe plajă, care va avea loc în staţiunea 2 Mai de pe litoralul Mării Negre.

Si Florin Dreve continuă şirul victoriilor. Chiar dacă în pezent el face parte din Centrul Olimpic de Lupte Libere de la Reşiţa, reprezintă culorile clubului de pe Someş. Aşa s-a întâmplat şi în weekendul trecut, când a concurat la faza interjudeţeană a campionatelor naţionale, organizată în Sala sporturilor din municipiul Târgu Mureş, unde într-o companie selectă a ocupat primul loc în cadrul categoriei +90 kg. Un frumos succes, ce se adaugă la clasările fruntaşe de la competiţiile naţionale din acest an.

Recent, Florin Dreve a făcut parte din echipa de juniori a Centrului Olimpic de la Reşiţa care a susţinut o întâlnire amicală cu componenţii naţionalei similare a SUA.

Szekely Csaba

foto: FRL

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns