taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Musafiri de Ziua Porților Deschise la unitățile de tip familial din Gherla – FOTO

Joi la amiază, în clădirea ce adăposteşte unitatea de tip familial de pe strada Hăşdăţii a a fost o aglomeraţie şi gălăgie mai mare ca altădată, şi nu întâmplător. Aici s-a organizat în premieră Ziua Porţilor Deschise, un bun prilej pentru toți cei interesați să cunoască activitatea unităților, dar și copiii minunați care se bucură de grija, atentia și educația angajaților.

Oaspeții au fost întâmpinați de șefa centrului, Ramona Păcurar, care i-a condus prin încăperi şi a prezentat echipa de lucru, dar şi misiunea, serviciile şi beneficiarii.

Au spus prezent la acest eveniment reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, ai Poliţiei, şefii celorlalte centre de tip familial din Gherla, primarul Ioan Neselean şi viceprimarul Iulia Trif, alţi invitaţi.

Nu a lipsit nici de această dată sportivul clujean Ciprian Mariş, campion mondial la Kempo, un oaspete cunoscut deja copiilor de aici, alături de care s-a aflat o „zână bună” a celor mici, Luanna Burlacu. Ambii au avut grijă și de această dată să vină cu mici atenții pentru copii. „Incă o zi plină de emoții, zi in care am interacționat cu minunații copii de la Gherla… Doamne, cât sunt de minunați! Câte zambete și îmbrățișări, câtă voie bună și afecțiune… e locul unde ne încărcam bateriile, locul de unde plecăm mereu cu promisiunea de a reveni!”, a spus Luanna.

galerie foto – imagini de la eveniment

galerie foto gherlaAu fost prezenţi şi 17 elevi din clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială Mintiu Gherlii, cu care centrul are legături de colaborare, chiar un parteneriat.

Gazdele au organizat cu acest prilej şi o expoziţie de vânzare cu obiectele de artizanat executate de locatarii centrului. Şi-au expus lucrările şi ceilalţi copii din unităţile de ocrotire socială de pe raza oraşului.

În municipiul Gherla există 11 unităţi de tip familial, care asigură un mediu cât mai apropiat de cel familial unui număr de 94 de copii/tineri, pentru o perioadă determinată, unul dintre obiective fiind menţinerea unei dezvoltări armonioase a copilului din punct de vedere bio-psiho-socio-emoţional.

A fost o zi plină de surprize, oaspeți și activități frumoase, în care toti cei care au trecut pragul au primit și au dăruit zâmbete şi îmbrătişari.

Szekely Csaba

sus(11)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns