hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

ioan galgoczy gherla iepure lemn

Musafir de Paşte în parcul central: un iepure uriaş, sculptat de meşterul Galgoczy – VIDEO

Sculptorul Ioan Galgoczy nu are stare dacă nu crează ceva nou. Aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, sărbătorile de Paşte sunt un motiv în plus pentru a-şi pune talentul la încercare.

Anul acesta, meşterul a expus în părculeţul din centrul oraşului un iepure uriaş din lemn, care are peste 1.70 metri, cu tot cu urechi. Iepurele are chiar şi un coş pentru ouă.

Şi asta nu este singură surpriză. Alţi iepuraşi mai mici, tot din lemn, vin să întregească o familie drăgălaşă.

video, în continuare

Cum era de aşteptat, trecătorii prin parc, în special părinţii cu copii mici, s-au oprit la personajul de poveste şi s-au fotografiat.

ioan galgoczy gherla iepure

ioan galgoczy gherla iepure parc„Lucrez de cateva săptămâni la aceşti iepuraşi si am tras tare, să fie gata de Paşte”, a povestit meşterul. „E darul meu de sărbători pentru copiii din oraş, care ştiu că se vor bucura!

De menţionat şi faptul că sculptorul face voluntar aceste lucrări.

Ioan Galgoczy a participat recent la emisiunea TV „Românii au talent”, unde a lăsat o impresia puternică prin modul în care a îmbinat bucăţi din lemn pentru creaţiile sale spectaculoase. Juriul a fost convins de talentul artistului, dar şi de dragostea sa pentru natură, astfel că l-a trimis mai departe în concurs.

Sculptorul spune că a avut la dispoziţie doar câteva minute pentru a monta pe scenă dinozaurul. „Am repetat acasă de mai multe ori, prima dată mi-a luat o oră, însă în cele din urmă am reuşit să-l construiesc rapid şi să mă încadrez în timp!”

Meşterul spune că după emisiune a fost recunoscut pe stradă, în Bucureşti. „Sunteţi sculptorul de la TV?„, l-au întrebat mai mulţi trecători, încântaţi să-l cunoască.

Acum el speră să ajungă în semifinala concursului, iar pregătirile sunt în toi, cu o surpriză şi mai mare.

Ioan Galgoczy a uimit juriul la “Românii au talent” – 4 x “DA” din partea vedetelor – VIDEO

sus(14)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns