hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

detinute varstnici mos

Moșul a sosit la bunicii de la căminul de vârstnici, ajutat de femeile din Penitenciarul Gherla

Locatarii Căminului pentru persoane vârstnice din Gherla au avut parte de daruri din partea lui Moș Nicolae.

Opt rezidențe ale Centrului terapeutic din cadrul Penitenciarului Gherla au dăruit miercuri cadouri bunicilor găzduiți la Centrul pentru Persoane Vârstnice Gherla. Darurile oferite – șosete, fulare și veste – au fost realizate chiar de către deținute, în cadrul programelor de reintegrare socială.

detinute varstnici mosAcțiunea a avut scopul de a face o mică bucurie celor aflați în categorii vulnerabile și ea nu este singulară. Cele 15 rezidente ale Centrului terapeutic au confecționat peste 200 de felicitări, care prin intermediul voluntarilor de la Prison Fellowship România vor ajunge la copiii altor deținuți, în perioada premergătoare Crăciunului.

 

Centrul Terapeutic pentru femei Gherla, inaugurat în septembrie 2016, are ca scop acordarea de asistență deținutelor în vederea dobândirii și exersării a noi abilități și responsabilități sociale și încurajează implicarea și participarea fiecărei deținute la propriul proces de reabilitare.

Principala preocupare a personalului de aici, constă în asistarea femeilor cu tulburări de personalitate, depresie și anxietate. Totodată sunt acordate servicii de consiliere individuală și de grup, psihoterapie, ateliere educative specializate, precum și activități recreaționale.

detinute varstnici mos

sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns