hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

examen permis auto sofer gherla

Minunea a durat un an: nu se mai programează la Gherla proba practică pentru permisul auto. Se strâng semnături pentru prefectura Cluj

Abia a trecut un an de când proba practică pentru obținerea permisului auto se poate susține la Gherla și totul se dă peste cap. În 2016, primăria Gherla a alocat câteva sute de milioane de lei vechi pentru semaforizarea din centrul orașului, care era condiție obligatorie pentru examinare.

Ultimii candidați care vor susține proba practică la Gherla sunt programați pe 28 decembrie 2017. După 1 ianuarie 2018 se mai pot ține testările doar la Cluj-Napoca, la Dej și la Turda. Din „listă” dispar Gherla, Câmpia Turzii și Huedin.

Intenția de a se scoate examinările de la Gherla a mai fost, dar am avut susținere din partea fostului prefect, Gheorghe Vușcan„, spune Dorin Fărcaș, instructor auto la Gherla. „După instalarea noului prefect, Aurel Cherecheș, lucrurile s-au schimbat. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni, nu ne-a anunțat nimeni. Au invocat motivul că examinatorii sunt puțini și pierd vremea cu deplasările. Dar despre ce vorbim? Un examinator care vine de la Cluj trece prin Gherla ca să ajungă la Dej. Soluția ar fi de fapt să fie mai mulți examinatori, nu să ne scoată de pe listă. După mintea lor, în loc să meargă examinatorul la 10 oameni, trebuie 10 oameni să meargă la examinator. Nu e normal. Iar cu programările s-a ajuns deja pe 1 martie 2018!

Instructorul auto mai spune că de la Huedin a fost o delegație în audiență la prefect. „Nu au rezolvat nimic, așa că nu are rost să mergem și noi. Ne apucăm să strângem semnături. Vreau să adunăm 1000 de semnături din Gherla, de la școlile de șoferi, de la cursanți, de la cei interesați și mergem la prefect cu ele. O să îl rog și pe primar să semneze, el ne-a sprijinit și la aducerea probei la Gherla, să vedem dacă mai este alături de noi„.

Strângerea semnăturilor începe de luni, 27 noiembrie, iar cei care vor să fie pe lista care va ajunge la prefect se pot prezenta la sediul școlii auto Academy de pe strada St. O Iosif, în zilele de luni și miercuri între orele 7-10, iar în zilele de marți și joi de la 19 la 21.

sus(56)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Acesta este tipul de gandire a PSD. Sa puna oamenii pe drumuri cand totul poate fi atat de simplu. Domnule Neselean, ia ridicati-va de pe scaunul de sute de euro si faceti o vizita colegului dumneavoastra de partid de la Prefectura si convingeti-l sa nu calce in picioare gherlenii. Ati bagat un sac de bani in semaforul din centru avand la baza exact acest lucru....sa putem da examen de conducere in Gherla. Banii sunt cheltuiti iar acum ne putem usura la baza semaforului.

  sus(28)sus(28)
 2. Oare tipul de gandire al PDL-ului care a fost cand a inchis spitale, scoli, si alte institutii?
  ITM-ul, OPC-ul, DSVSA-ul, Registrul Comertului si alte institutii nu au filiale si in Gherla. Toti care au probleme de rezolvat la aceste institutii sunt nevoiti sa bata drumul la Cluj.
  PSD-PNL aceasi mizerie.

  sus(21)sus(4)
  • O mizerie-s toti. Acum noi ne rasfrangem ofurile asupra celor care ne conduc si ne dirijeaza. Ca e PDL ( pardid apus ), ca e PNL sau PSD toti ne-au cam tras-o.

   sus(18)sus(2)
  • ... cetăţene, cei apostrofaţi de tine sunt rude, prieteni sau colegii tăi, alături de care ai pupat flamuri roşii, cu seceri, şi ciocanele noastre... iar dacă acum baţi mătănii şi ne pupi crucea, la care se roagă înaintaşii noştri cu: ,, scoală-te'', rőmâne la latitudinea ta să te smiorcăi sau să iei atitudine şi chiar să faci ceva cu viaţa ta dulce, de rahat...
   ------------
   ... Eujene, ei doar ne-au împins-o şi ne-au cerut să ne-o punem singuri, că de votat am votat... după conştiinţă sau capu' la fiecare...

   sus(8)sus(13)

Lasă un răspuns