hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

ochelari barbat

Mi-am luat ochelari în rate și sunt tare mulțumit! (P)

Ochii sunt organe vitale, iar problemele de vedere nu trebuie neglijate, pentru că se pot agrava, spun doctorii. Cu cât mai repede se rezolvă, cu atât mai bine.

Asta și-a zis și Adrian, un tânăr de 25 de ani din Gherla, care a tot amânat să-și facă o pereche de ochelari, din cauza costului ridicat. Insa recent a găsit o ofertă care l-a făcut să lase deoparte comoditatea: ochelari în rate, doar cu buletinul.

S-a prezentat la centrul medical Gama Optic din autogara Gherla și în doar câteva, zile și-a primit noii ochelari.

centru medical gama gherla

Posibilitatea de a cumpără ochelarii de vedere în rate mi se pare una extrem de practică„, a povestit tânărul. „Se știe că ochelarii realizați după un consult de specialitate și după specificații exacte sunt destul de scumpi. Din acest motiv, cred că am găsit cea mai bună ofertă: plata în rate fixe și mai ales, fără dobândă!”.

Adrian mai spune că nu a mai găsit nicăieri o oferta asemănătoare. „Acesta a fost şi motivul pentru care nu am stat pe gânduri. Cel mai avantajos este faptul că am putut să îmi aleg lentilele mai scumpe, mai bune pentru ochii mei şi să le plătesc în 10 rate fixe. De oferta Gama Optic am aflat de pe internet şi sunt tare mulţumit de serviciul pe care l-am plătit!

centru medical gama gherla

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns