hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

gherla varianta ocolitoare bunesti

Meteorologii anunță un val de ploi în aproape toată țara. Vremea se răcește, dar apoi soarele revine în forță

Peste România este anunțat un front de ploi, care va afecta cea mai mare parte a țării.

Administratia Naționala de Meteorologie a emis luni o informare meteo de intensificări ale vântului şi averse moderate cantitativ, valabilă incepand de luni, 11 septembrie, ora 17, până marți, 12 septembrie, ora 21.

În intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45-50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55-60 km/h.

În noaptea de luni spre marți și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25-30 l/mp.

Pe fondul unui cer mai mult acoperit, vremea se răcește în Transilvania. După cele 30 de grade anunțate pentru luni, marți nu se vor mai depăși 24 de grade, iar miercuri maxima va fi și mai mică, de 21 de grade.

Insa începând de joi, vremea se încălzește din nou, astfel că în weekend s-ar putea atinge chiar și 29 de grade.

 

sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns