hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

fotbal unirea geaca infratirea caianu

Meciul Unirea Geaca – Înfrăţirea Căianu, încheiat cu duş rece şi la propriu, şi la figurat

După o pauză competiţională de două săptămâni cauzată de sărbătorile pascale, Unirea Geaca şi-a reluat activitatea, duminică, 23 aprilie, cu ocazia confruntării de pe teren propriu cu Înfrăţirea Căianu.

Diferenţa din clasament recomanda partida ca una dezechilibrată, fapt care s-a remarcat şi pe terenul de joc, cu dominarea Unirii.

Scorul avea să fie deschis de Basa Raul în minutul 6, care l-a surprins pe portarul Înfrăţirii cu un şut pe colţul scurt. Acelaşi jucător avea să ducă scorul la 2-0, după un lob de la aproximativ 16 metri.

În minutul 39, Chindriş înscrie direct din corner şi majorează avantajul gazdelor, iar cu câteva secunde înainte de finalul primei părţi a jocului, Puf îşi trece şi el numele pe tabela marcatorilor, stabilind scorul pauzei, 4-0 pentru Unirea Geaca.

galerie foto: imagini de la meci – foto: Paula Nicoară

galerie foto gherlaRepriza secundă nu este deloc spectaculoasă şi doar Puf reuşeşte să mai înscrie în minutul 63, batând în cuie scorul final, 5-0 pentru Unirea Geaca. În minutele de prelungire Chindriş de la Unirea Geaca a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Ultimele 20 de minute ale partidei au fost crâncene, după ce o furtună extrem de rece s-a abătut asupra terenului, iar jucătorii au fost mai concentraţi la evitarea accidentărillor decât la jocul propriu zis.

Unirea Geaca: Nicoară M – Chindris M, Nicoară A, Matei, Bărbos – Tarcea, Chindris, Obadă, Pop – Puf, Basa

Au mai intrat: Banea, Mureşan, Ardelean, Tarţa

În etapa următoare, Unirea Geaca întâlneşte tot pe teren propriu ocupanta locului 5 în clasamentul AJF, Recolta Frata.

Paul Bărbos

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns