mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

accident tren livada gherla cluj

Accident la Livada, mașină cu tineri lovită de tren – VIDEO

Un tren de marfa care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, pe relatia Dej – Vintu de Jos, a surprins un autoturism pe calea ferata joi dimineata, la ora 4.05. La locul evenimentului s-au deplasat echipaje de descarcerare ale pompierilor si doua echipaje de ambulanta de la Gherla.

Masina implicata in accident este un Opel inmatriculat in judetul Bistrita-Nasaud, iar din primele informatii, la volan se afla un sofer de 20 de ani, Catalin C., domiciliat in localitatea Nimigea de Jos, din judetul Bistrita-Nasaud.

Echipajul de descarcerare al pompierilor nu a gasit nicio persoana in masina acrosata de tren. Dupa efectuarea cercetarilor de catre politisti, pompierii au actionat pentru degajarea caii ferate, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

In urma accidentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale, autovehiculul fiind avariat in proportie de 70%.

Accidentul a produs perturbari in circulatia trenurilor. Astfel trei trenuri, unul de marfa si doua de calatori au inregistrat intarzieri totale de 139 de minute, a declarat Gabriel Pascu, sef Serviciu Siguranta Circulatiei din cadrul Regionalei CFR Cluj.

Conform unor informatii neoficiale, in momentul in care soferul a ajuns cu masina pe calea ferata, a incercat sa schimbe viteza, insa schimbatorul a ramas blocat intre viteze, iar cei trei tineri aflati in masina n-au mai reusit sa miste masina din loc. In momentul in care s-a apropiat trenul, cei trei s-au retras, iar masina a fost lovita in plin de trenul marfar.

 

 

imagini: Observator Antena1

 

sus(0)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns