hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

Marşul pentru viaţă, cu mesaj anti avort, pe strazile oraşului – VIDEO

În jur de 200 de persoane, între care 30 de preoţi, au luat parte sâmbătă, 25 martie, la Gherla, la Marşul pentru viaţă.

Evenimentul are loc în ziua de prăznuire a Bunei Vestiri şi s-a desfăşurat simultan în aproape 300 de localităţi din România şi Republica Moldova, cu mesajul “Ajută Mama şi Copilul! Ei depind de tine!”.

galerie foto: imagini de la marş – foto: Ioan Moldovan

galerie foto gherlaManifestarea se doreşte a fi o formă de lupta împotriva avortului, care a curmat peste 22 de milioane de vieţi în România în perioada 1958-2014.

Marşul a debutat în parcul din centrul oraşului, avându-i alături pe protopopul ortodox Paul Isip şi protopopul greco-catolic Alexandru Hruban, precum şi reprezentanţi ai altor culte din oraş. S-au alăturat zeci de persoane, tineri cu pancarte pe care s-au putut citi mesaje pro viaţă, copii şi vârstnici, deopotrivă, iar la bisericile de pe traseu s-au făcut opriri şi s-au rostit rugăciuni. Punctul final a fost monumentul „Mama şi copilul” de lângă spital.

Marşul a fost însoţit de echipaje de poliţie şi jandarmi, care au asigurat desfăşurarea fără incidente a evenimentului.

video, în continuare

sus(13)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns