taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla

Mars pentru viata prin Gherla, in campania 40 de zile pentru viata. Ce a spus o mamica gravida, participanta la mars? FOTO + VIDEO

Protopopiatul Greco-Catolic Gherla s-a alaturat campaniei “40 de zile pentru viata”, organizand sambata, 21 martie, la orele amiezei, un mars, la care au fost invitati sa se alature gherlenii si reprezentantii tuturor cultelor religioase din oras.

Marsul, organizat pentru prima data la Gherla, a inceput de la catedrala armeano-catolica, a continuat spre biserica greco-catolica de la gara, apoi la biserica ortodoxa “Intrarea in templu a Maicii Domnului, de pe strada Bobalna, biserica franciscana, biserica Sf Nicolae din parcul mare, la capela greco-catolica si s-a incheiat la spital, la Troita “Mama si copilul”, de pe strada 1 Decembrie 1918.

Zeci de credinciosi, militanti pentru viata, au raspuns pozitiv invitatiei de a participa la mars. Intre ei, o mamica gravida, care a sustinut cu tarie ca avortul trebuie exclus ca optiune: „Pe noi ne doare la o simpla lovitura. De la 9 saptamani, copilul simte durere, ganditi-va ce simte un fat atunci cand o mama hotaraste sa-i curmeze viata? Avortul a facut mai multe crime decat Hitler, decat Stalin!

Prin acest mars am dorit sa sensibilizam locuitorii orasului, sa constientizeze ca viata e un dar al lui Dumnezeu. Dorim sa se stopeze avorturile care se fac neincetat in clinicile noastre, unde medicii ar trebui sa lupte pentru viata, nu impotriva ei„, a declarat preotul Alexandru Hruban, protopop greco-catolic de Gherla. „Tragem un semnal de alarma, asa cum noi avem viata, parintii nostri ne-au dat viata, si ceilalti care vin dupa noi au dreptul la viata. Din ’90 incoace s-au produs avorturi, incat au mai ucis populatia Romaniei o data!„, a mai adaugat preotul.

Actiunea a fost organizata de Protopopiatul Greco-Catolic Gherla, in colaborare cu ASTRU Gherla.

Marsuri similare se desfasoara in peste 60 de orase din Romania.

galerie foto gherla

sus(21)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns