hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

majorete queens dancing gherla brasov

Majoretele „Queens Dancing” premiate la campionatul naţional de la Braşov

In weekendul trecut, majoretele „Queens Dancing” din Gherla au participat la Campionatul Naţional de Majorete, desfăşurat în Sala sporturilor din Braşov, unde a fost prezentă „crema” acestei discipline sportive.

Fetele din oraşul nostru s-au întors acasă cu o tolbă plină cu medalii, rezultatul comportării lor la întrecerile de sub poalele Tâmpei.

Pe locul I s-au clasat la categoria majorete tradiţional cu pom-pomi solo junioare Medeea Vedean şi tot la această categorie, dar la solo senioare Denisa Moldovan, iar la duo senioare perechea Melyssa Sabo-Cristina Vladar.

Locul II a fost ocupat de echipa senioare la categoria majorete tradiţionale cu pom-pomi, iar cu „bronzul” s-au întors acasă duo junioare Carla Sabo-Daria Mureşan la categoria majorete tradiţionale cu pom-pomi şi echipa de junioare la pom-pomi.

Să mai menţionăm un loc IV la duo precadete şi un loc VI a echipei cadete la categoria majorete tradiţionale cu pom-pomi.

Un bilanţ peste aşteptări, pentru care fetele şi antrenoarea Andreea Sabo merită sincere felicitări. De mentionat şi aportul material al părinţilor acestor minunate majorete, care au asigurat transportul componentelor formaţiei „Queens Dancing” la campionat.

Szekely Csaba

sus(11)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns