hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

majorete queens dancinggherla campionat mondial cehia

Majoretele Queens Dancing la Campionatul European din Slovenia. Au strâns leu cu leu pentru deplasare

Un grup de 40 de majorete de la formaţia Queens Dancing din Gherla participa între 7-10 septembrie la Campionatul European din Lasko, în Slovenia.

Aici vor concura 176 de formaţii din 9 ţări – România, Austria, Bosnia & Herţegovina, Croaţia, Cehia, Franţa, Muntenegru, Serbia şi Slovenia.

Majoretele din Gherla particip[ cu trei echipe de cadete, junioare şi senioare. La senioare solo – Corpodean Camelia, duo – Melyssa Sabo şi Cristina Vladar, la junioare solo – Medeea Vedean, duo – Carla Sabo şi Mureşan Daria, la cCadete solo – Donath Roxana, duo – Costea Alisa şi Pop Larisa.

„Mergem la campionat pentru a ne îmbunătăţi experienţa, pentru a câştiga, pentru a face Gherla mândră, pentru a vedea copii, mai ales cadetele, care sunt la primul campionat european, cât de bine şi intens trebuie să fie pregătite. Si cu marea speranţa că o să facem cunoscută Gherla şi în Slovenia”, spune Andreea Sabo, cea care se ocupă de pregătirea fetelor.

În urmă cu câteva luni, asociaţia Invictus a depus la primăria Gherla un proiect pentru a primi sprijin financiar pentru acest campionat, însă acesta a fost respins. Pentru a nu rata deplasararea s-au făcut eforturi, iar oameni de bine le-au sărit în ajutor.

„Vlad şi Cosmin, doi oameni minunaţi, dragi nouă, oameni cu suflet mare. Fără ei plecarea noastră ar fi pusă în dificultate. Ei ne-au ajutat să adunăm o suma de bani care acoperă o parte din cheltuielile cu deplasarea, dar până la urmă sperăm să adunăm tot necesarul. Va mulţumim din toate sufletele noastre pentru toată implicarea, pentru tot stresul cu care v-am încărcat, pentru toţi nervii şi emoţiile pe care vi le-am creat, pentru timpul preţios pe care l-aţi pierdut ajutându-ne. Mulţumim până la cer şi înapoi, nu o să va dezamăgim!”, este mesajul antrenoarei şi al fetelor pentru cei care le sprijină.

Vă scriu, stimaţi sponsori, pentru a va transmite mulţumiri sincere, atât din partea mea, cât şi din partea majoretelor Queens Dancing, pentru efortul financiar depus, dar mai ales pentru mărinimia sufletului de care aţi dat dovadă prin fapta dumneavoastră. Fără sponsori nu am fi realizat nimic. Nu sunt suficiente bunele intenţii. Întotdeauna sunt necesari şi banii care să anime lucrurile şi să le împingă mai departe.

Suntem convinşi că prin activitatea noastră am pus şi noi o cărămidă la construcţia civilizaţiei copiiilor şi a sportului gherlean, ce-l puţin asta tind să cred.

Au fost perioade când nu am avut bani şi a trebuit să împrumutăm, dar, per ansamblu, ne-am putut desfăşura activitatea liniar şi să nu lipsim de la concursuri sau campionate. Fiecare leu a este foarte foarte important.

majorete queens dancing gherla

foto: majoretele Queens Dancing, la începuturi

Va mulţumim pentru raza de bucurie şi speranţa pe care aţi adus-o în sufletele acestor copii, prin intermediul ajutorului acordat. Va suntem foarte recunoscătoare, deoarece în ziua de astăzi se găsesc tot mai rar oameni care să fie dispuşi să dea o mâna de ajutor.

Dumneavoastră ne-aţi oferit şansa de a reuşi în organizarea unui mare şi important eveniment, respectiv Campionatul European de Majorete din Slovenia. Mulţumită generozităţii dumneavoastră, am reuşit să ne atingem obiectivele propuse. De aceea ne simţim onorate şi mândre totodată că ne-aţi ales şi ne-aţi sprijinit prin contribuţia adusă şi sperăm că şi pe viitor să ne susţineţi pentru că mai avem nevoie. Va dorim un an bun, cu multe realizări, cu multă sănătate şi fericire!

Nu în ultimul rând mulţumim în special şi părinţilor acestor copii care îi susţin şi îi ajută financiar, deşi posibilităţile sunt limitate. MULŢUMIM DRAGI PĂRINŢI!!! Aveţi copii minunaţi, pe care îi iubesc mult pe fiecare în parte şi va transmit să fiţi liniştiţi că sunt pe mâini bune şi o să mă grijă de ele că şi de copii mei.

Andreea Sabo

sus(15)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns