hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

liceu ana ipatescu gherla elevi

Luni reîncepe şcoala. Liceul „Ana Ipătescu” are director adjunct nou

Dupa doua saptamani de vacanta, elevii din invatamantul preuniversitar reincep luni scoala. Semestrul I se incheie pe 3 februarie, iar semestrul al doilea reincepe dupa o saptamana, pe 13 februarie.

La scolile si liceele din Gherla sunt noutati in ce priveste conducerea, in urma concursului de ocupare a posturilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant, desfasurat la nivel national.

De la sfarsitul anului trecut, liceul „Petru Maior” este condus de directorul Cosmina Fort. La Scoala Nr. 1 a ramas in functie directorul Pop Liliana, la liceul cu predare in limba maghiara Timsa Ildiko, Muresan Doina la Liceul Tehnologic, Georgeta Negrila la Scoala Profesionala din cadrul Penitenciarului, iar la liceul „Ana Ipatescu” profesorul Radu Ielcean.

Liceul „Ana Ipatescu” este singurul din oras care are si un director adjunct, dupa numarul de elevi.

In luna decembrie, intr-o sedinta a consiliului profesoral al liceului, s-au facut mai multe propuneri pentru functia respectiva, din randul cadrelor didactice.

Propunerile au fost inaintate Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, care le-a analizat si tinand cont de apartenenta profesorilor la corpul national de experti in management educational, conform metodologiei, l-a detaşat in functia de director adjunct interimar pe profesorul Cristian Vedean. Acesta ocupa functia incepand cu data de 9 ianuarie 2017, pana la organizarea unui nou concurs, dar nu mai tarziu de 31 august 2017.

cristian vedean director liceu ana ipatescu gherla

foto: Facebook

Cristian Vedean (36 de ani) este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Cluj-Napoca (2004). Intre 2005-2008 a fost profesor la liceul „Ana Ipatescu” si la scoala din cadrul Penitenciarului Gherla. S-a titularizat in anul 2008, profesand intre 2008-2009 la scoala din Livada, iar din 2009 si pana in prezent, la liceul „Ana Ipatescu”. Este casatorit si are un copil.

fotbal juniori armenopolis gherlaIncepand din anul 2013, alaturi de profesorul Lucian Roman, a coordonat activitatea juniorilor si seniorilor de la echipa de fotbal Armenopolis Gherla.

Din iunie 2016 este consilier local, din partea PSD.

Anterior, functia de director adjunct a fost ocupata de Virgil Chendrean, pe post din anul 2012.

Cine sunt directorii la şcolile din comunele din zona Gherla, după concursul ministerului educaţiei

sus(56)jos(45)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

4 comentarii

  1. Cum e posibil asa ceva. Ne rad toti analfabetii. Profu de sport s-a inscris cu ceva vreme la concursul de director adjunct dar nu s-a mai prezentat la probe pentru ca i-a spus cineva ca ...chiar trebuie sa invete ceva inainte de concurs. Acum dupa 2 - 3 luni, fara concurs, Neselean ii face cadou lui profu de genoflexiuni o functie de sfidare la adresa profesorilor din Ana Ipatescu. Asta este exact stilul MAFIOT al PSD la care trebuie sa ne asteptam atat la nivelul primariei, al spitalului, al scolilor, gradinitelor cat si la nivelul guvernului. O sa puna tot felul de personaje din acestea fara personalitate sau fara viziune in toate functiile cheie. Domnule prof de flotari.....demonstreaza ca meriti postul asta.....MERGI SI DA CONCURSUL !!!!!!

    sus(107)sus(47)
  2. Mama da ce-mi mai place!!!Ti-as face si o urare pacat ca au trecut sarbatorile ! Da tot ti-o fac eujene !Sa dea Domnu sa primiti toti baseii,sorosistii si... restu ,demonstrat analfabeti, penibili, tot ce a-ti dat in cei 10 ani de balacareala si prostitutie institutionala si in care toate posturile au fost vandute de acea prostime ajunsa la putere si cumparata de tot felu de hoti de buzunare,violatori si alte asemenea excremente care v-au sustinut.Nu numai ca nu au existat concursuri in vederea ocuparii posturilor vacante dar a-ti creeat un Stat Mafiot in care daca s-a aplicat sintagma ,,daca nu esti cu mine esti impotriva mea".
    Si aia stii tu cu.... hotii striga prindeti hotii ii fumata! Succes in campanie da vezi ca s-a incheiat si ai pierdut deja destui bani,....asta asa ca intre prieteni !

    sus(46)sus(29)

Lasă un răspuns