hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

lemne de foc vanzare gherla dej clujfeorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj

asociatia pro vita bucurestimasaj salon gherla farcas simona dej cluj

locuri de munca gherla salon giulia coafor manichiura dej cluj

aeroport cluj lumina ierusalim

Lumina Sfântă a sosit de la Ierusalim cu avionul la Cluj – VIDEO

Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă sâmbătă in România cu un avion special, de o delegație a Patriarhiei Române, condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul.

“Lumina Sfântă îl reprezintă pe Mântuitorul Hristos și ne îndeamnă pe toți să umblăm ca Fii ai Luminii!”, a afirmat Timotei Prahoveanul, la sosirea pe aeroportul din Bucureşti.

“În Noaptea Sfântă a Învierii, patriarhul țării, mitropoliți, episcopi și preoți se adresează credincioșilor prezenți la Biserică spunând ‘Veniți de primiți Lumină!’. Această Lumină îl reprezintă pe Mântuitorul Hristos care a spus ‘Eu sunt Lumina Lumii: cel ce crede în mine nu va umbla întru întuneric, ci va avea lumina vieții. (…) Această Lumină ne îndeamnă pe toți să umblăm ca Fii ai Luminii, răscumpărând Vremea căci zilele grele sunt, după cum ne spun cuvintele Scripturii”, a spus arhiepiscopul, citat de Agerpres.

Apoi un avion uşor a adus, tot în cursul serii, la Cluj, Lumina Sfântă. Reprezentantii Patriarhiei au fost întâmpinaţi de numeroşi credincioşi.

Preoţii prezenţi la aeroport s-au îndreptat apoi spre bisericile de pe cuprinsul Ardealului.

Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost dusă cu patru avioane de mici dimensiuni la Satu Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău și Suceava.

video, în continuare

sus(7)jos(2)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns