locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

puscarias gherla

Live pe Facebook din Penitenciarul Gherla: “E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele” – VIDEO

“E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele. Ce să faci. Ne descurcăm şi noi cum putem mânca-v-aş p*** voastră. Nu e ca afară, dar e binişor. Nu mi-e greu, mi-e bine”, spune un puscarias, intr-o inregistrare live publicata pe Facebook.

Imaginile sunt filmate în Peniteciarul Gherla, susţine bărbatul din imagine. Deţinutul dezvăluie că este închis pentru 12 ani, din care a ispăşit doi. Se laudă că are voie cu telefon mobil şi internet, dar şi cu faptul că se bucură de o companie selectă în celulă.

“Dati-mi cerere pe Facebook, eu mai intru seara aşa. Mai vorbim pe Facebook, mai fac un live, mai alea. Are voie şmecherii să facă. L-am şmanglit prin niste combinaţii telefonul. Suntem şi noi oameni de la Iaşi. Ne cunoaşte şi pe noi Cordunenii. Andreian “Beleaua” Corduneanu e lângă mine aici, e prietenu’ meu bun”, mai spune individul.

video, in continuare

sursa: evz.ro

Bărbatul se mai laudă şi cu faptul că pe contul lui de socializare are poze din închisoare şi îi îndeamnă pe toţi să îi dea cerere de prietenie pentru a se convinge de veridicitatea spuselor sale, informeaza rtv.net.

Penitenciarul Gherla nu a putut fi contactat până la momentul acestei știri pentru a confirma dacă bărbatul respectiv se află într-adevăr închis la Gherla și dacă da, cum a reușit să aibă asupra sa un telefon mobil.

Penitenciarul Gherla dezminte: “Tânărul care ar fi facut un «live» pe Facebook nu se află închis la noi”

sus(2)jos(23)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns