hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

bardocz sandort tvr cluj

Jurnalistul Bardocz Sandor de la TVR Cluj a fost găsit mort

După două luni de când a fost dat dispărut, jurnalistul TVR Cluj Bardocz Sandor, în vârsta de 54 de ani, a fost găsit mort.

Pe 15 iulie, jurnalistul stabilit în localitatea Suceagu din comuna Baciu, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit.

După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, rămase fără succes.

Rămășițele acestuia au fost găsite luni seara în jurul orei 19,30, pe o pășune cu vegetație din localitate, lânga un nuc, unde cel mai probabil, omul se spânzurase. Animalele l-au tras jos și au devorat cadavrul, informeaza stiridecluj.ro.

Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi romi, tată și fiu, care strângeau nuci. Fiul a observat craniul iar apoi a fost anunțată poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea și alte obiecte personale. Acestea au fost recunoscute de aparținători.

Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la IML Cluj.

Din constatările criminaliștilor, există indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvant al IPJ Cluj.

sus(2)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns