locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

bardocz sandort tvr cluj

Jurnalistul Bardocz Sandor de la TVR Cluj a fost găsit mort

După două luni de când a fost dat dispărut, jurnalistul TVR Cluj Bardocz Sandor, în vârsta de 54 de ani, a fost găsit mort.

Pe 15 iulie, jurnalistul stabilit în localitatea Suceagu din comuna Baciu, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit.

După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, rămase fără succes.

Rămășițele acestuia au fost găsite luni seara în jurul orei 19,30, pe o pășune cu vegetație din localitate, lânga un nuc, unde cel mai probabil, omul se spânzurase. Animalele l-au tras jos și au devorat cadavrul, informeaza stiridecluj.ro.

Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi romi, tată și fiu, care strângeau nuci. Fiul a observat craniul iar apoi a fost anunțată poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea și alte obiecte personale. Acestea au fost recunoscute de aparținători.

Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la IML Cluj.

Din constatările criminaliștilor, există indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvant al IPJ Cluj.

sus(2)jos(16)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns