revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
viitorul cluj fotbal juniori gherla laur astilean

Juniorii de la Viitorul Gherla la turneul de fotbal organizat de CFR Cluj – FOTO

16 echipe de fotbal juniori din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş ori Sibiu s-au întrecut duminica trecută pe Baza Napoca din Cluj la Cupa CFR 1907 Cluj. Între ele, tinerele speranţe de la Viitorul Gherla.

Evenimentul sportiv dedicat juniorilor 2009 a fost organizat de clubul CFR 1097 Cluj, care a invitat să participe şi două echipe din Italia, însă din păcate acestea au renunţat în ultimul moment.

Cele 16 echipe înscrise au jucat în patru grupe. Viitorul Gherla a intrat în întrecere cu două echipe. Una dintre ele s-a clasat pe locul II în grupe, după victoriile cu 6-0 cu CFR 2 Cluj, 6-3 cu Gloria Bistriţa şi 2-3 cu CFR Cluj. În faza următoare, juniorii au pierdut cu 1-0 cu valoroasa Sighetu Marmaţiei şi apoi au câştigat cu 1-0 cu Zenit Sibiu.

Cealaltă echipa de la Viitorul a pierdut meciurile la limita: 2-1 cu Ardealul Bistriţa, 2-1 cu Transilvania Bistriţa, 1-0 cu Zenit Sibiu, iar apoi 4-1 cu Dribling Cluj.

galerie foto: imagini din timpul turneului

galerie foto gherlaA fost un turneu foarte frumos şi reuşit. Copiii au fost încântaţi, pentru că echipele bune din turneu le-au dat prilej să-şi arate talentul pe teren„, spune antrenorul Laur Aştilean, care alături de Alexandru Felfaluși se ocupă de pregătirea juniorilor.

Cupa a fost câştigată de CFR Cluj, după o finală disputată cu Transilvania Bistriţa. Pe locul al treilea s-a clasat Plimob Sighetu Marmaţiei. Pentru câştigători au fost pregătite de către organizatori cupe şi diplome.

Premiul pentru golgheterul turneului a fost acordat lui Cristian Rus de la CFR 1907 Cluj. Cel mai bun jucător a fost desemnat David Păcuraru, tot de la CFR, iar titlul de portarul turneului l-a primit Alex Mihalca de la Transilvania Bistriţa.

Alături de jucătorii de la Gherla a fost galeria, formată din părinţi, iar deplasarea la turneu a fost posibilă cu sprijinul primăriei Gherla.

Viitorul Gherla atacă campionatul de fotbal al juniorilor cu trei echipe, care vor juca în grupele D, E şi F. Competiţia începe săptămâna viitoare.

sus(10)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns