hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon

ioan galgoczy romanii au talent

Ioan Galgoczy a uimit juriul la „Românii au talent” – 4 x „DA” din partea vedetelor – VIDEO

Mesterul gherlean Ioan Galgoczy şi-a prezentat creaţiile în show-ul de televiziune „Romanii au talent”. Vineri seara, o ţară întreagă a putut vedea la TV măiestria cu care sculptorul reuşeşte să îmbine rădăcini de copaci pentru a obţine adevărate opere de artă.

Juriul a fost impresionat de lucrarile sale. „Dumneavoastră vedeţi arta din natură”, a spus Mihaela Rădulescu, iar Andra nu a putut crede ca meşterul a refuzat o sumă mare de bani pentru o sculptură.

Am uitat să vedem frumosul de lângă noi

Andi Moisescu a fost cel care a pus punctul pe i: „Ce reprezintă el? Reprezintă ceea ce am pierdut. E puţin din fiecare, poezia, răgazul, detaliile pe care nu le mai vedem acum. Am uitat să vedem lucrurile care au legătură cu frumuseţea, cu fericirea. El e o definiţie a tuturor lucrurilor pe care noi le-am pierdut şi ne-am bucura să le recuperăm.”

Si Florin Călinescu a rămas fără cuvinte, rezumându-se să acorde, alături de ceilalţi juraţi, un „DA” din toată inima.

Meşterul a promis că dacă va câştiga premiul, va folosi banii pentru protejarea naturii şi in special a Someşului Mic.

video, în continuare

foto, video: ProTV

sus(107)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns