hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

ortodox gherla iasi

Tinerii din ATCOR Gherla la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși la Iași

25 de tineri ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla (ATCOR) au luat parte între 1-4 septembrie 2017, la Iași, la cea de a V-a ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși, manifestarea din acest an având tema „tânărul în căutarea libertății”.

Printre cei 7000 de participanți s-au numărat 150 de tineri din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, care au trăit patru zile de emoții și bucurii duhovnicești alături de ceilalți tineri atât din țară, cât și din afară.

Tinerii au participat la dezbateri de grup pe tema libertății, la conferința duhovnicească susținută de Pr. Constantin Necula, la Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de arhierei și preoți, la marșul tinereții, la festivalul bucuriei ș.a.

Pe lângă programul stabilit, tinerii au avut posibilitatea de a vizita orașul Micii Uniri, descoperind o metropolă deopotrivă încărcată de spiritualitate, istorie si cultură. Tinerii au avut prilejul de a se închina moaștelor Sfintei Parascheva, au vizitat Biserici, muzee și universități sau au adus cuvenita recunoștință unor personalități marcante ale istoriei noastre – Alexandru Ioan Cuza, Dimitrie Cantemir și Vasile Lupu, ale căror morminte le-au aflat în Biserica Sfinții Trei Ierarhi.

ortodox gherla iasi

Au fost patru zile de comuniune frățească, de bucurie neprefăcută, de rugăciune, de pace, de aflare a identității. Au fost patru zile în care cu toții au căutat răspuns la întrebarea: Ce este libertatea? Răspunsul îl dă Apostolul Pavel: „Unde e Duhul Domnului, acolo e pacea”.

Protopopiatul Ortodox Gherla

sus(17)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns