hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

ortodox gherla iasi

Tinerii din ATCOR Gherla la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși la Iași

25 de tineri ai Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla (ATCOR) au luat parte între 1-4 septembrie 2017, la Iași, la cea de a V-a ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși, manifestarea din acest an având tema „tânărul în căutarea libertății”.

Printre cei 7000 de participanți s-au numărat 150 de tineri din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, care au trăit patru zile de emoții și bucurii duhovnicești alături de ceilalți tineri atât din țară, cât și din afară.

Tinerii au participat la dezbateri de grup pe tema libertății, la conferința duhovnicească susținută de Pr. Constantin Necula, la Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de arhierei și preoți, la marșul tinereții, la festivalul bucuriei ș.a.

Pe lângă programul stabilit, tinerii au avut posibilitatea de a vizita orașul Micii Uniri, descoperind o metropolă deopotrivă încărcată de spiritualitate, istorie si cultură. Tinerii au avut prilejul de a se închina moaștelor Sfintei Parascheva, au vizitat Biserici, muzee și universități sau au adus cuvenita recunoștință unor personalități marcante ale istoriei noastre – Alexandru Ioan Cuza, Dimitrie Cantemir și Vasile Lupu, ale căror morminte le-au aflat în Biserica Sfinții Trei Ierarhi.

ortodox gherla iasi

Au fost patru zile de comuniune frățească, de bucurie neprefăcută, de rugăciune, de pace, de aflare a identității. Au fost patru zile în care cu toții au căutat răspuns la întrebarea: Ce este libertatea? Răspunsul îl dă Apostolul Pavel: „Unde e Duhul Domnului, acolo e pacea”.

Protopopiatul Ortodox Gherla

sus(17)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns