taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
valentin cuibus isj cluj

Intâlnire la Inspectoratul Scolar pe problema şcolilor din Gherla. Care sunt noutăţile

O delegatie formata din consilieri locali si profesori din Gherla a avut luni, 25 ianuarie, o intalnire la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj cu inspectorul Valentin Cuibus, pentru a discuta pe marginea problemelor legate de invatamantul gherlean.

Mesajul principal al inspectorului general a fost acela ca in prezent nu se pune problema desfiintarii liceului „Ana Ipatescu”.

A fost un scandal creat artificial, de anumite persoane, care au inceput mai devreme campania electorala„, a precizat viceprimarul Ioan Neselean dupa intalnire. „Directorii de scoli din Gherla stiau dinainte de aparitia convulsiunilor despre aceste modificari si au fost de acord cu ele. Este vorba despre desfiintarea claselor de gimnaziu de la liceul „Petru Maior” si de mutarea clasei de stiinte umane de la „Ana Ipatescu”.

In ce priveste clasele de gimnaziu de la liceul „Petru Maior”, s-au dat asigurari ca acestea vor ramane in forma actuala, dar legat de inscrierea elevilor in clasa a V-a, s-au discutat aspecte legate de posibile discriminari privind accesul tuturor copiilor, propunandu-se ca acestea sa fie eliminate. „Am fost informati ca la inspectorat au ajuns reclamatii din partea unor parinti, nemultumiti de faptul ca nu si-au putut inscrie copiii in clasa respectiva„, a declarat consilierul Andrei Hiticas, prezent la intrunirea de la sediul ISJ. Acesta a postat pe o retea de socializare o inregistrare in care prezinta concluziile intalnirii – vezi aici

Tinand cont de situatia proasta a cladirii liceului „Ana Ipatescu”, la intalnire s-a analizat si problema elevilor care au cursuri dupa-masa, aducandu-se in discutie varianta ca aceste clase sa fie mutate, in perspectiva, la Scoala Nr 1 – structura nr. 2.

La intalnirea de la Cluj s-a mai mentionat ca numarul tot mai redus de elevi de la clasele de limba maghiara din municipiul Dej ar putea impune mutarea acestora la noua scoala din Gherla.

„Preocuparea noastra este ca in primul rand sa avem grija de copii, apoi de profesori”, a transmis inspectorul general celor prezenti.

 

sus(26)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns