Mersul trenurilor 2013 - trenuri noi, reduceri, modificari

PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 19:45
Accesari : 10014

gherla garaVIDEO  VEZI NOUL MERS AL TRENURILOR Incepand din data de 9 decembrie intra in vigoare noul mers al trenurilor de calatori, valabil pana in 14 decembrie 2013. Noul mers pastreaza trenurile pentru navetisti, cu diferente in plus sau minus de cateva minute, dar apar si trenuri noi, precum si reduceri de pret pentru calatori. Astfel, se introduc in noul mers doua trenuri regio noi, pe ruta Cluj - Baia Mare si Cluj - Satu Mare,

trenul international Budapesta - Sighetu Marmatiei. La trenul Bucuresti - Satu Mare si retur, pe distanta Cluj-Napoca - Satu Mare calatorii beneficiaza de o reducere de 50% din tariful inter regio la clasa I si II, iar la trenul Bucuresti - Baia Mare si retur de o reducere de 40% din tariful inter regio la clasa I si II, pe distanta Dej - Baia Mare.

Nicoleta Malaescu, seful Biroului Teritorial Mers Tren din cadrul Regionalei Transport Feroviar Calatori Cluj, a detaliat pentru Gherla INFO noutatile aduse pentru calatorii pe calea ferata dupa data de 9 decembrie.

mersul trenurilor 2013 gherla cluj dej

Ultima actualizare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 19:51
 

comentarii 

 
+15 # jan00ok 28-11-2012 21:59
ma abtin sa nu o trimit la....... dar doamna e paralela cu mersu trenurilor!!! ia intrebati-o ce trenuri de naveta sunt pt schimbul 3???tinand cont ca schimbul 3 incepe la ora 22:00 si se termina la ora 6:00 in cluj!(seara la ora 19:02 iar dimineata la ora 7:30)faceti un mic calcul cat timp iti ia la sch.3 sa faci naveta cu cfr-ul!!de ce trebuie sa se inghesuie lumea in trenuri de cate 2 vagoane si sa steie in picioare desi platesc abonament!! e foarte placut sa te trezesti la 3 dimineata si sa stai in picioare iar dupa 8 sau 10 ore sa stai iarasi in picioare ca domnii nu binevoisc sa puna un vagon in plus!!vorbeste de trenuri spre bucuresti si la naiba desi alea merg goale....ruta dej cluj e o ruta blestemata, bataia de joc la adresa celor care platesc in avans(abonament ) ca sa calatoresca cu trenu...stie doamna cat intarzie trenurile??de cate ori sunt tinute aiurea prin gari... pt 50 km in cele mai bune conditii si 8 ore de lucru pierzi 12 ore...cfr numele tau e nesimtire!!!
 

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Pentru a creea un cont de utilizator, accesati meniul "Autentificare". Sunt publicate comentariile care respecta "Termenii si conditiile de utilizare". Raspunderea pentru comentarii revine autorilor lor.

Te afli pe versiunea inactiva a site-ului Gherla INFO. Acceseaza noua versiune - click pe logogherla info

Toate drepturile rezervate © 2008-2014 GHERLA INFO.RO