8 martie la Gherla (VIDEO)

PDF Imprimare Email
Marti, 08 Martie 2011 20:02
Accesari : 4356

gherla 8 martie flori pnl Ziua de 8 martie a fost speciala la Gherla inca de dimineata. Florariile din oras au fost asaltate de cumparatori, care au avut de ales dintr-o oferta variata. 800 de flori au fost oferite doamnelor si domnisoarelor aflate la amiaza prin centrul orasului. Tot cu prilejul acestei zile s-au organizat spectacole in cinstea femeii si a mamei.

 

Oferta de flori a magazinelor specializate a fost larga, de la frezii si garoafe, care s-au vandut cu 2-3.5 lei, pana la trandafiri (6.50 firul) sau crini (12-15 lei). Nici cutiile cu ciocolata n-au stat mult timp pe rafturi, care s-au golit rapid.

gherla 8 martie flori pnl gherla 8 martie flori pnl Doamnele si domnisoarele aflate in centrul orasului marti la amiaza au primit flori de la membrii organizatiei PNL locale. Acestia au impartit garoafe galbene in parculetul central, in magazinele si institutiile din zona. Sarbatoritele au fost foarte incantate si s-au aratat placut surprinse de acest gest. La eveniment au participat presedintele organizatiei PNL Gherla, Iuliu Samartean,vicepresedintele Marius Sabo, vicepresedintele Paul Mahalean, consilierii locali Gheorghe Fodor, Farcas Lucian, alti membrii ai BPL si membrii ai TNL Gherla.

gherla centrul de zi ligia caritas eparhial greco catolica Ziua de 8 martie a fost sarbatorita si la Centrul de zi Ligia. Incepand cu ora 12, aici a avut loc un spectacol in cadrul caruia persoanele cu dizabilitati mintale si locomotorii, aflate in ingrijire in cadrul centrului, au interpretat poezii si cantece dedicate mamei. La final a avut loc si o mica petrecere, menita a-i recompensa pe participanti pentru munca depusa pentru acest eveniment.

Ramona Pacurar, psiholog in cadrul centrului, a vorbit pentru Radio Fir despre spectacol si despre beneficiile unei astfel de activitati pentru persoanele ingrijite in cadrul centrului.


Casa de Cultura a gazduit cu acelasi prilej un amplu spectacol artistic al copiilor si elevilor din oras, care prin muzica si dans au adus omagiul mamei. In imagini, secvente din program.

Ultima actualizare Miercuri, 09 Martie 2011 21:16
 

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Pentru a creea un cont de utilizator, accesati meniul "Autentificare". Sunt publicate comentariile care respecta "Termenii si conditiile de utilizare". Raspunderea pentru comentarii revine autorilor lor.

Te afli pe versiunea inactiva a site-ului Gherla INFO. Acceseaza noua versiune - click pe logogherla info

Toate drepturile rezervate © 2008-2014 GHERLA INFO.RO