urari paste horea uioreanu consiliul judetean cluj
logo

Transport saptamanal de persoane si colete in Belgia, pe ruta Austria - Germania.
Telefon: 0757 30 10 86
0743 62 66 96

CLUB ESCAPE
angajeaza barmani, ospatari pentru punctele de lucru din Gherla si Dej.
CV-urile se depun la sediul din Gherla, str. Parcului FN

gherla gherlainfo domnule primar sesizari

ziare

hayak pub caffe gherlataxi gherla star telefon
travel taxi gherlamagazin calculatoare gherla tablete tv birotica office expert laptop service imprimante

8 martie la Gherla (VIDEO)

PDF Imprimare Email
Marti, 08 Martie 2011 20:02
Accesari : 3256

gherla 8 martie flori pnl Ziua de 8 martie a fost speciala la Gherla inca de dimineata. Florariile din oras au fost asaltate de cumparatori, care au avut de ales dintr-o oferta variata. 800 de flori au fost oferite doamnelor si domnisoarelor aflate la amiaza prin centrul orasului. Tot cu prilejul acestei zile s-au organizat spectacole in cinstea femeii si a mamei.

 

Oferta de flori a magazinelor specializate a fost larga, de la frezii si garoafe, care s-au vandut cu 2-3.5 lei, pana la trandafiri (6.50 firul) sau crini (12-15 lei). Nici cutiile cu ciocolata n-au stat mult timp pe rafturi, care s-au golit rapid.

gherla 8 martie flori pnl gherla 8 martie flori pnl Doamnele si domnisoarele aflate in centrul orasului marti la amiaza au primit flori de la membrii organizatiei PNL locale. Acestia au impartit garoafe galbene in parculetul central, in magazinele si institutiile din zona. Sarbatoritele au fost foarte incantate si s-au aratat placut surprinse de acest gest. La eveniment au participat presedintele organizatiei PNL Gherla, Iuliu Samartean,vicepresedintele Marius Sabo, vicepresedintele Paul Mahalean, consilierii locali Gheorghe Fodor, Farcas Lucian, alti membrii ai BPL si membrii ai TNL Gherla.

gherla centrul de zi ligia caritas eparhial greco catolica Ziua de 8 martie a fost sarbatorita si la Centrul de zi Ligia. Incepand cu ora 12, aici a avut loc un spectacol in cadrul caruia persoanele cu dizabilitati mintale si locomotorii, aflate in ingrijire in cadrul centrului, au interpretat poezii si cantece dedicate mamei. La final a avut loc si o mica petrecere, menita a-i recompensa pe participanti pentru munca depusa pentru acest eveniment.

Ramona Pacurar, psiholog in cadrul centrului, a vorbit pentru Radio Fir despre spectacol si despre beneficiile unei astfel de activitati pentru persoanele ingrijite in cadrul centrului.


Casa de Cultura a gazduit cu acelasi prilej un amplu spectacol artistic al copiilor si elevilor din oras, care prin muzica si dans au adus omagiul mamei. In imagini, secvente din program.

 

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Pentru a creea un cont de utilizator, accesati meniul "Autentificare". Sunt publicate comentariile care respecta "Termenii si conditiile de utilizare". Raspunderea pentru comentarii revine autorilor lor.

Ai primul stirile din GHERLA, chiar pe pagina ta de Facebook! Aboneaza-te acum!

Vizitatori

NOU RECORD ABSOLUT
5745 vizitatori unici pe zi, in 11.06.2012

Traficul Gherla INFO este certificat si monitorizat de  

Toate drepturile rezervate © 2008-2014 GHERLA INFO.RO