hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

lemne de foc vanzare gherla dej clujfeorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj

asociatia pro vita bucurestimasaj salon gherla farcas simona dej cluj

locuri de munca gherla salon giulia coafor manichiura dej cluj

incendiu kaufland gril gherla

Incendiu la Kaufland – flăcările au ieșit de la grill – VIDEO

Clienţii aflaţi joi seară în jurul orei 19 la magazinul Kaufland din Gherla au intrat în trepidaţii când a început să răsune o alarmă.

Oamenii nu au ştiut despre ce este vorba şi abia când au ieşit afară au văzut flăcări ieşind de la grill-ul aflat la intrarea în magazin. Deasupra s-a ridicat un fum gros.

Un bărbat a intervenit rapid cu un stingător, iar focul a fost stins în scurt timp, fără a fi necesară intervenția pompierilor.

Kaufland România anunță că incidentul de la punctul Grill al magazinului Kaufland din Gherla a durat câteva secunde și că nicio persoană nu a fost rănită. “Activitatea la punctul Grill s-a reluat în dimineața zilei de vineri. Menționăm că angajații au acționat imediat cu un stingător de incendiu din dotare, conform procedurii interne”, se mai arată în comunicatul lanțului de magazine.

video, în continuare

sus(4)jos(16)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns