hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice asociatia pro vita bucuresti

locuri de munca gherla mariflor vanzatoare salariu dej clujlocuri de munca gherla angajare umerase fabrica inginer maistru electrician mecanic

locuri de munca gherla dej cluj bucatar restaurant bar salariu telefon mariflorlocuri de munca gherla salon cosmetica frizer manichiura salariu telefon dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj sova cafenea salariu ospatar telefonlocuri de munca gherla dej cluj municotir constructii drumuri salariu reif infra

incendiu anaf finante gherla acoperis cluj

Incendiu la Finanţe, zeci de angajaţi evacuaţi. De la ce a pornit focul – VIDEO

Un incendiu a izbucnit marţi după-amiază în jurul orei 14 la clădirea ANAF – Serviciul Fiscal al Municipiului Gherla din autogară. Focul a cuprins tavanul la ultimul nivel al clădirii, de unde s-a extins la acoperiş.

In urma apelului la 112, au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor de la SVSU Gherla şi de la Detaşamentul din Dej.

Câţiva zeci de angajati ai instituţiei aflaţi în incintă au fost evacuaţi de urgenţă, iar pompierii au acţionat cu furtunele cu apă pentru stingerea focului.

Intervenţia a durat aproximativ două ore. A fost afectată de incendiu o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

incendiu finante gherla

foto primită de la Andrei

Din constatările pompierilor, incendiul s-a declanşat ca urmare a supraîncălzirii unor cabluri care treceau pe lânga o grindă din podul  clădirii şi care a luat foc.

Un echipaj de ambulanţă s-a deplasat la locul incendiului, însă nu a fost necesară intervenţia medicilor.

Angajaţi ai companiei de electricitate au sistat alimentarea cu energie electrică în zonă, iar poliţiştii au restricţionat circulaţia autovehiculelor în imediata apropiere.

galerie foto: incendiul văzut de cititori

galerie foto gherla

O angajată a unităţii a fost cea care a observat fumul gros şi a dat alarma. La nivelul de sub acoperiş, unde se aflau serverele uniăţii, angajaţii au încercat pe fugă să acopere birourile, dulapurile şi aparatura cu folii de plastic pentru le proteja în faţa dezastrului.

video, în continuare

sus(40)jos(16)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelynisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

locuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

4 comentarii

  1. Poi te miri ca ia foc casa ? Astia se ascundeau in pod sa traga cate-un cui. Jumate din personalul de la finante fumeaza, da nu vezi niciodata pe nimeni afara in trotuar la tigara. Saaaauuu poate fi blestemul lui Culita !!!

    sus(69)sus(6)
  2. Nu e de mirare atata timp cat statul roman transforma conace tiganesti in sedii de institutii publce, probabil fara a schimba instalatiile .

    sus(49)sus(1)
  3. Lumea îi iubește. Au primit o duzină da like-uri. 😀

    sus(13)sus(4)

Lasă un răspuns