taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
incendiu apahida dn1c cluj sosea fum negru

Incendiu la Apahida – arde un depozit – şoseaua acoperită de fum negru – FOTO+VIDEO

Un incendiu a izbucnit luni in jurul orei 16 la un depozit aflat in  apropierea DN1C, la Apahida, spre Campenesti. Initial incendiul a fost anuntat la o hala de mase plastice.

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Cluj au intervenit pentru stingerea focului.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat ca focul s-a declansat la un depozit in care se afla o cantitate mare de  frigidere scoase din uz. Este vorba de aproximativ 1000 de frigidere second-hand. Acestea erau depozitate pe un spatiu de 5 metri intaltime, 60 de metri lungime si 7 metri latime.

incendiu apahida

Fumul negru s-a vazut de la distanta mare, iar soseaua a fost traversata de un nor de cenusa.

Circulatia autovehiculelor in zona s-a desfasurat cu viteza redusa, multi dintre soferi oprindu-se pentru a vedea incendiul.

Din primele informatii, nu s-au inregistrat victime, doar pagube materiale.

video: un cititor Gherla INFO aflat in trafic a filmat cateva secvente in apropiere de incendiu

Un alt cititor care circula luni dupa-amiaza spre Gherla spune ca fumul negru s-a vazut din Cluj-Napoca. El a filmat in trecere incendiul.

sus(1)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns