ploscar auto gherla service auto itp restaurant cazare pensiune telefon piese auto dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice asociatia pro vita bucuresti

locuri de munca gherla dej cluj salariu umerase fabrica ch industrialgiulia salon cosmetica gherla locuri de munca dej cluj

locuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

aeroport sua america hollywood fort lauderdale

Impușcături pe un aeroport in America, cel puțin cinci morti și opt răniți

Mai multe persoane au murit și altele au fost rănite, vineri, în urma unor împușcături înregistrate la amiaza (13 ora locala, 20, ora Romaniei) pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale din Florida, poliția investigând incidentul la această oră, a indicat media locală citată de agenția EFE, anunta Agerpres.

Imaginile TV arată evacuarea persoanelor pe pista aeroportului și prezența poliției. Se pare că împușcăturile s-au produs în zona de recuperare a bagajelor de la terminalul 2, unde autorul a fost și arestat.

Respectivul terminal a fost evacuat, la fel ca și zonele apropiate de porțile D4 și D5 ale aeroportului internațional Fort Lauderdale, la nord de Miami.

Secretarul de presă al Casei Albe din mandatul fostului președinte George W. Bush, Ari Fleischer, care se găsea în acele momente pe aeroport, a relatat haosul, pe Twitter: “S-au tras focuri de armă. Toată lumea aleargă”.

CNN anunta citand un oficial ca s-au inregistrat cinci morti. Seriful local a declarat ca incidentul s-a petrecut in zona bagajelor. Esteban Santiago Ruiz este numele celui care ar fi tras, anunta televiziunea americana CBS.  Tanarul, in varsta de 26 de ani, ar fi scos arma din bagajul de cala, ar fi incarcat-o la toaleta, iar la revenire a inceput sa traga.

Suspectul a fost retinut de politisti, fara a opune rezistenta.

Activitatea aeroportului a fost suspendata.

video  (CBS)

sus(0)jos(5)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelynisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

apartamente gherla vanzare hyperion dej cluj telefon pret

Lasă un răspuns