hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

aeroport sua america hollywood fort lauderdale

Impușcături pe un aeroport in America, cel puțin cinci morti și opt răniți

Mai multe persoane au murit și altele au fost rănite, vineri, în urma unor împușcături înregistrate la amiaza (13 ora locala, 20, ora Romaniei) pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale din Florida, poliția investigând incidentul la această oră, a indicat media locală citată de agenția EFE, anunta Agerpres.

Imaginile TV arată evacuarea persoanelor pe pista aeroportului și prezența poliției. Se pare că împușcăturile s-au produs în zona de recuperare a bagajelor de la terminalul 2, unde autorul a fost și arestat.

Respectivul terminal a fost evacuat, la fel ca și zonele apropiate de porțile D4 și D5 ale aeroportului internațional Fort Lauderdale, la nord de Miami.

Secretarul de presă al Casei Albe din mandatul fostului președinte George W. Bush, Ari Fleischer, care se găsea în acele momente pe aeroport, a relatat haosul, pe Twitter: „S-au tras focuri de armă. Toată lumea aleargă”.

CNN anunta citand un oficial ca s-au inregistrat cinci morti. Seriful local a declarat ca incidentul s-a petrecut in zona bagajelor. Esteban Santiago Ruiz este numele celui care ar fi tras, anunta televiziunea americana CBS.  Tanarul, in varsta de 26 de ani, ar fi scos arma din bagajul de cala, ar fi incarcat-o la toaleta, iar la revenire a inceput sa traga.

Suspectul a fost retinut de politisti, fara a opune rezistenta.

Activitatea aeroportului a fost suspendata.

video  (CBS)

sus(0)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar programlocuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitor

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns