hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

accident gherla mortal fiat cluj bunesti alfa romeo

Impact mortal – un bărbat a decedat în accident pe centura Gherla, la Bunești, doi tineri în comă – VIDEO

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs duminică dimineaţă în jurul orei 4,30 pe centura ocolitoare Gherla, la Buneşti.

Din primele informaţii, o maşină Alfa Romeo, condusă de un şofer din Buneşti, care circula dinspre Gherla spre Dej a fost lovită de un autovehicul Fiat, care venea din sens opus, condus de un şofer din Râșca, judetul Cluj.

Impactul a fost mortal pentru un pasager în vârstă de aproximativ 60 de ani din Cluj-Napoca din mașina Fiat.

accident gherla mortal fiat cluj bunesti alfa romeo

accident gherla mortal fiat cluj bunesti alfa romeo

accident gherla mortal fiat cluj bunesti alfa romeo

accident gherla mortal fiat cluj bunesti alfa romeo

A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al pompierilor de la detaşamentul din Dej pentru ca o persoană să poată fi scoasă din maşina Fiat. Aceasta se afla pe locul din dreapta si a fost găsită în stop cardio-respirator la sosirea medicilor. Victima a fost resuscitată aproximativ o oră, însă în cele din urmă a fost declarat decesul.

Soferii din cele două mașini erau conștienți, cu traumatisme minore. In autovehiculul Alfa Romeo, doi pasageri aflați în față și în spate au fost găsiți în comă, unul dintre ei în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral, a declarat medicul Mariana Baciu de la Ambulanța Dej.

Pasagerii din Alfa Romeo se întorceau de la o discotecă de la Iclod.

Trei ambulanţe de la Dej si Gherla şi un echipaj SMURD au acordat îngrijiri medicale victimelor, care au fost ulterior transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul.

Timp de aproximativ două ore, până la terminarea acestora, circulația autovehiculelor în zonă a fost complet paralizată, iar autovehiculele au fost deviate prin Gherla.

ACTUALIZARE

In urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un șofer de 29 de ani din Râșca, care circula dinspre Dej spre Cluj-Napoca, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autovehicul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 18 ani din Bunești, comuna Mintiu Gherlii.

In urma impactului, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Cluj-Napoca, pasager în prima mașină, a decedat.

Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite grav, un bărbat de 27 și unul de 29 de ani, ambii din Mintiu Gherlii. Soferii au fost răniți ușor. Ei au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

video – imagini de la locul accidentului

Un tânăr rănit grav în accident la Bunești are nevoie urgentă de sânge

sus(24)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns