hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

camin varstnici gherla paste

Iepuraşul a venit cu cadouri de Paşte la căminul de vârstnici

Vârstnicii de la căminul din Gherla au avut parte de o vizită neaşteptată. Iepuraşul a venit cu daruri, semn că nu au fost nici pe departe uitaţi de sărbători.

O campanie caritabilă, derulată între 3-13 aprilie 2017 de organizatia UDMR Gherla, a avut ca scop strângerea de produse pentru locatarii căminului: articole de igienă, produse de toaletă (periuţe şi pastă de dinţi, şampon, săpun, bureţi, piepteni etc.), dar şi bunătăţi de Paşte – ouă de ciocolată, produse de patiserie preambalate), precum şi donaţii în bani. Pachetele au fost pregătite cu grijă deosebită şi ambalate frumos, de sărbătoare.

camin varstnici gherla paste

camin varstnici gherla paste

Vineri, 14 martie, un grup din care a facut parte preşedintele Izabella Rotar şi preşedintele executiv Tamás Kasza, a înmânat cadourile personal celor 45 de vârstnici de la cămin.

In plus, toţi au fost invitaţi să îşi aleagă ouă roşii şi colorate, dintr-un coş mare al iepurasului.

„Mulţumim tuturor persoanelor care au facut donaţii şi au contribuit la acest proiect pentru acest scop, făcând astfel posibil să aducem un gând bun, un zâmbet sincer şi bucurie acestor oameni vârstnici, cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte”, au transmis organizatorii actiunii.

sus(7)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns