hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

hram biserica baita paul isip

Hram la biserica din Băița – FOTO

În fiecare an, cu ocazia zilei Sfinţii Arhanghelii Mihail şi Gavriil în satul Băiţa, localitate componentă a municipiului Gherla, este mare sărbătoare creştinească cu ocazia hramului bisericii ortodoxe.

Acest important moment duhovnicesc a fost marcat şi miercuri dimineaţă, când alături de gazde, mulţi fii ai satului stabiliţi la Gherla sau la Cluj-Napoca au fost prezenţi la hramul bisericii.

Un sobor de preoţi, în frunte cu preotul protopop Isip Iulian Paul şi preotul stareţ Nicolae de la Mănăstirea Nicula a oficiat slujba din biserică.

galerie foto – imagini de la sărbătoare / foto Ioan Moldovan

galerie foto gherlaCuvântul de învăţătură a fost rostit de preotul protopop Isip Iulian Paul, care timp de 9 ani a slujit în acest frumos lăcaş de cult şi care în predica lui a vorbit despre cele trei mari calităţi ale sfinţilor Arhanghelii Mihail şi Gavriil: păzitorii noştri, vestitorii cuvântului lui Dumnezeu şi luptătorii.

Răspunsurile la liturghie au fost date de corul tinerilor, condus de Alin Pădurean, iar solo a cântat tânăra Marina Moldovan, un moment înălţător al slujbei.

La sfârşitul sărbătorii creştineşti de la Băiţa, preotul paroh Dinu Iuşan a mulţumit preoţilor, invitaţilor, consiliului parohial în frunte cu prim curatorul Ioan Diţ, enoriaşilor din biserică pentru prezenţă şi pentru ajutorul acordat în pregătirea evenimentului.

Szekely Csaba

sus(22)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns