hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

profi gherla hoti magazin poza

HOAȚELE dintr-un magazin din Gherla, pozate și puse la PANOU la intrare – FOTO

Sătui de hoții care le calcă pragul, responsabilii unui magazin din oraș s-au hotărât că așa nu se mai poate și au luat o decizie extremă: le-au pus pozele la intrare.

Se întâmplă la Gherla de ani de zile la toate magazinele mai mari sau mai mici: șterpelitori de ocazie, cu tupeu, înșfacă tot ce apucă de pe rafuri și ascund produsele prin buzunare. Unii, mai norocoși, scapă neobservați, deși magazinele și-au întărit forțele de ordine. Alții sunt prinși, o dată, de două ori, de multe ori. Este chemată poliția, se mai da câte o amendă, câte un avertisment, dar fenomenul a scăpat de sub control, pur și simplu.

In unele locuri, paznicii sunt îmbrăcați în civil și trec neobservați printre clienți. Doar un ochi vigilent îi depistează cum urmăresc cu privirea orice mișcare suspectă.

La magazinul Profi de pe strada Mihai Eminescu se fură în neștire, iar camerele de supraveghere abia fac față pungașilor, care sunt, surprinzător, de toate vârstele: de la puști de 7-8 ani, la persoane cu ghiocei la tâmple.

Daca în vremurile trecute, personajele din oraș certate cu legea erau pozate și afișate la loc de cinste, în centrul orașului, la panoul „Poliția va informează”, acum, pentru a reduce numărul prădătorilor, conducerea magazinului a luat o măsură radicală. Cei prinși la furat au fost fotografiați, iar imaginile au fost lipite pe ușile de la intrare, cu titulatura demnă de invidie: „Hoții magazinului”. Cu gândul că de rușine, poate se învață minte.

profi gherla hoti magazin poza

Luni dimineață au devenit astfel celebre două femei. Una mai în vârstă, după ținută n-ai crede în ruptul capului că se ocupă de furtișaguri, iar cealaltă mai tânără, dar cu aceleași apucături nesănătoase.

Ar fi interesant de aflat ce efecte va avea această inițiativa de la „Profi”, care ar putea fi preluată în curând și de alții, sătui de atâtea pagube.

sus(104)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Inițiativa buna însă ar trebui să pună si ceea ce se întâmplă în magazin. Adică un pret pe raft și altul la casa. Probabil asa isi recuperează paguba.

    sus(21)sus(0)

Lasă un răspuns