hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

hasdate morti casa gherla

Hasdate: un barbat si o femeie au murit, intoxicati cu monoxid de carbon – VIDEO

ACTUALIZAT Doua persoane, un barbat si o femeie, in varsta de 58 si 60 de ani, au fost gasite duminica moarte intr-o casa din Hasdate. Din primele informatii, acestea s-ar fi intoxicat.

In jurul orei 18, un vecin care a incercat sa vorbeasca cu cei doi, soti si sotie, din Cluj-Napoca, care isi petreceau weekendul la Gherla, si-a dat seama ca ceva nu este in regula cand nu i-a raspuns nimeni.

Barbatul a patruns in interior printr-un geam spart, gasindu-i pe cei doi fara suflare, prabusiti langa usa de la intrare.

Din primele constatari, cei doi, care venisera in Hasdate sambata seara, au lasat arzatorul de la cuptorul aragazului sa mearga toata noaptea. Monoxidul de carbon eliberat in camera in care dormeau i-a omorat. Cei doi s-ar fi trezit si ar fi incercat sa ajunga pana la usa, dar nu au mai apucat, fiind doborati de gazul letal.

hasdate morti casa gherla

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj al pompierilor de la Dej, un echipaj SMURD, o ambulanta si Politia.

Un echipaj de la compania de gaz a sistat furnizarea gazelor.

Trupurile neinsufletite au fost transportate pentru necropsie la morga spitalului din Gherla.

Pe corpurile lor nu au fost constatate urme de violenta.

Cercetarile continua pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care cele doua persoane si-au pierdut viata.

sus(7)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns