locuri de munca cluj constructii salariu muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

milanotur agentie transport persoane italia germania telefon pretlocuri de munca gherla dej cluj angajare sofer tir italia salariu

locuri de munca gherla dej cluj umerase scoala soferi gherla dej cluj pret promo auto

stadion spectatori gherla

Galeria „U” Cluj, separată pe stadion de restul spectatorilor, intrări separate pentru suporteri. Atletic Olimpia Gherla, optimistă la meciul de fotbal de sâmbătă

Tensiunea creşte pe măsură ce se apropie meciul de fotbal de sâmbătă dintre Atletic Olimpia Gherla şi „U” Cluj. Deşi la ultimele ieşiri ale U-iştilor nu s-au înregistrat incidente, trecutul galeriei îi face pe organizatori să sufle şi-n iaurt la primul meci oficial „U” Cluj la Gherla.

În cursul zilei de joi au avut loc noi întâlniri între conducerea clubului din Gherla şi reprezentanţii forţelor de ordine. A fost definitivat planul de pază, prin care s-au stabilit mai multe măsuri.

Astfel, pentru a se evita orice contact dintre suporterii „U” şi ceilalţi spectatori, aceştia vor fi comasaţi în tribuna din beton de la intrarea principala în stadion. Un lanţ uman îi va separa de restul spectatorilor, pentru care sunt rezervate locurile din tribuna centrală acoperită, în tribuna alăturată din lemn şi tribuna mică de pe partea opusă a terenului.

Nici accesul pe stadion nu va fi comun. Galeria clujeană va intra la tribună pe poarta principala. Ceilalţi spectatori din Gherla sau din împrejurimi, alături de galeria Atletic Olimpia, vor putea intra în incinta stadionului prin spate, la jumătatea terenului II, unde va fi deschisă o poartă de acces.

Nu va fi permisă vânzarea şi accesul cu băuturi alcoolice la stadion.

Accesul pe stadion se va putea face cu aproximativ o oră înainte de începerea meciului, programat pentru ora 15.

In ce priveşte prognoza meteo pentru momentul meciului, aceasta arată că s-ar putea să avem parte de vreme bună, cu soare printre nori şi 17 grade în aer.

Ultimele estimări arată că de la Cluj ar putea sosi la Gherla în jur de 800 de suporteri. Meciul ar putea să atragă alte sute spectatori din Gherla şi împrejurimi.

Băieţii sunt pregătiţi, am vorbit cu fiecare în parte, şi eu, şi Laur Astilean„, a declarat antrenorul Csaba Kilin. „Noi sperăm să facem o figură frumoasă, să nu dezamăgim publicul, de aceea am facut atâtea sacrificii până acum. Sperăm să oferim un spectacol de calitate. Am încredere în băieţii noştri. Dacă joacă la capacitatea lor, aşa cum îi ştim, pot face o surpriză. Orice e posibil. Jucătorii sunt mobilizaţi, suntem pregatiţi să facem un meci bun!„, a mai spus Kilin.

S-a dat semnalul: urmează invazia “U” Cluj la Gherla. In oraş au apărut mesaje pe ziduri – FOTO

sus(15)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns