hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

u cluj galerie gherla fotbal

Galeria „U” Cluj a sosit la Gherla – scandări prin centrul oraşului, oamenii au ieşit la geamuri – VIDEO

Primii „U-işti au sosit sâmbătă la amiază la Gherla, în vederea meciului cu Atletic Olimpia, care are loc de la ora 15.

Galeria clujeană au fost întâmpinaţi în gara din Gherla de suporterii din oraş. Imediat după ce au coborât din tren, au început scandările. „Haide U” s-a auzit de-a lungul oraşului, în timp ce fanii s-au îndreptat spre o terasă, unde aşteaptă începerea meciului.

Forţe de ordine, jandarmi şi poliţie au însoţit coloana de suporteri, fără a se înregistra incidente. Estimarile arata ca este vorba de un grup de aproximativ 130 de persoane.

Un alt grup de suporteri este aşteptat să vină cu următorul tren, dar vor fi şi clujeni care vin la Gherla cu maşinile.

Este pentru prima dată când „U” Cluj joacă la Gherla un meci oficial. Partida cu Atletic Olimpia se joacă în cadrul etapei a XXII-a a campionatului ligii a IV-a. În meciul din tur, din octombrie anul trecut, U Cluj a învins echipa din Gherla cu 2-0.

video, în continuare

ACTUALIZARE

Meciul s-a incheiat cu 0-1, dupa ce U Cluj a reusit sa inscrie aproape de finalul partidei. Revenim cu detalii.

Galeria “U” Cluj, separată pe stadion de restul spectatorilor, intrări separate pentru suporteri. Atletic Olimpia Gherla, optimistă la meciul de fotbal de sâmbătă

sus(7)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

1 comentariu

  1. Ce-a mai ramas si din galeria U, 30 de adolescenti la un oras de 350.000 de oameni...!! Erau multi care se bateau cu pumnul in piept ca ei sunt cu U "pana la moarte"...!! Sau aia celebra:- "mama te iubesc, dar nu ca pe U".
    Deci, vorbe mari spuse de oameni IEFTINI...!! Evident...!! Nu sunt fan Universitatea chiar deloc, constatam doar cat sunt de falsi unii oamenii..::))))

    sus(19)sus(21)

Lasă un răspuns