taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
supreme night fight dej marton alexandru

Gala Supreme Night Fight 2017 la Dej – peste 1000 de spectatori la un eveniment de ţinută mondială – FOTO+VIDEO

Sâmbătă a fost o seara frumoasă, la ediţia a II-a a Supreme Night Fight, desfăşurată la Sala Sporturilor din Dej. A fost un spectacol pe cinste, cu 15 lupte kieckbox şi MMA, care au ridicat sala in picioare. Peste 1000 de spectatori au savurat evenimentul de înaltă ţinută, care a avut invitaţi de marcă mondială – Benny Benjamin Adegbuyi, Lucian Bot, Alex Baciu.

De la ora 19 au început luptele din undercard. Intâlnirea Marian Simian (Botoşani) – Rusu Mihai (Gura Humorului) s-a terminat cu un K.O, după o lovitură de picior în cap. Au urmat alte meciuri spectaculoase: Morar Daniel de la Fearless Bistriţa l-a spulberat pe Gavrilă Alexandru de la Braşov. A urmat un meci de MMA terminat în repriza a doua prin K.O., prin care Suru Bogdan (Bistriţa) a obţinut victoria în faţa lui Verde Andrei (Tengu).

In fightcard au fost 10 meciuri extraordinare. Primul a fost meciul pentru centura Supreme Night Fight dintre Huma Cătălin (Uricani) şi Drotar Dario de la Firekick-boxing Gherla, cel din urma câştigând după trei runde o partidă dominată clar, adversarul său având nevoie de îngrijiri medicale.

supreme night fight dario drotar

Si meciul cu numărul 6 dintre Islam Rechidov (MMA Transilvania) şi Muntean Ionuţ (Kudokai Sibiu) s-a terminat repede, în runda întâ, după o strangulare, meciul fiind pe reguli MMA.

Hanciuţa Alexandru (Uricani) a pierdut partida după trei runde cu Răzvan Popa (Hemi Guard Brasov).

In meciul cu nr. 8, Marton Alexandru de la Firekick-boxing Gherla l-a invins clar pe Bolfa Daniel de la Profesional Fight Bistriţa, după cele trei runde date de arbitrii în favoarea sportivului gherlean.

Meciul 9 pe reguli MMA s-a terminat rapid, dupa un procedeu specific de strangulare din spate. Meciul nr. 10 a fost foarte interesant, între doi sportivi de clasă, care au facut spectacol în cele trei runde, Pisari Andrei (Tengu) şi Grăunte Marius (Scorpion Iaşi). Decizia finală a fost  în favoarea lui Pisari.

galerie foto: imagini de la gală – Sigmafoto

galerie foto gherlaA urmat un meci clasa A, între Tolea Marius (Somo Kickbox Timişoara) şi Marius Cristian (Respect Gym), cu decizie strânsă în favoarea lui Tolea.

Un K.O. devastator, upercut de dreapta în bărbie, a pus capăt meciului pentru Centura Supreme Night Fight la MMA dintre Vasinca Andrei (Kudokai Sibiu) şi Surdu Ion (MMA Transilvania).

Ciocanel Claudiu (Gladiator Gym Deva) a pierdut partida în faţa lui Burada Alexandru (Ursache Kickbox Braşov).

Meciul de centură mondială dintre Stefanos Charalambous (Cipru) şi Dinache George (România) s-a terminat repede, după o strangulare, cu victoria sportivului cipriot.

Main-eventul Galei Supreme Night Fight 2 dintre Buceac Nicolai (Bucovina Rădăuţi) şi Cibu Adrian (Tengu) a început în forţa şi a ridicat publicul în picioare, fiind un meci deschis tuturor posibilităţilor. Când nimeni nu se aştepta, pe finalul reprizei a doua, Cibu a reuşit un upercut pe ficatul adversarului, făcut K.O. Cibu a câştigat astfel  centura Supreme Night Fight.

Adrian Cibu practică kickbox de patru ani la Centrul de Arte Marțiale Tengu, unde este și instructor. El este antrenat, la rândul său, de maestrul Laczko Levente, practicant a mai multor stiluri de arte marțiale și fondator al Clubului sportiv Tengu. Cibu are un palmares de 12 victorii din 16 meciuri (8 prin TKO), fiind unul din cei mai importanti luptatori TENGU Superpro.

Intre numeroşii spectatori s-au aflat primarii din Dej si Gherla, Costan Morar şi Ioan Neselean, care au sprijinit buna desfăşurare a galei. Organizatorii Paul Florean şi Bara Andreea au transmis de asemenea mulţumiri pentru sprijinul acordat staff-ului, sponsorilor Sova Impex, Via Nova Com srl, Parkhouse, Avon, Pro Nutrition, Hayak Pub & Cafe, Agro Prod Crasna, Remax Premium, Sebastian Petric, Odes, Millionaires Cafe, Pani Ind Market, Armura.

Evenimentul a fost transmis in direct pe internet de Que Productions.

video, în continuare

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns