hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

furtuna gherla pompieri scoala nr 1 acoperis

Furtună la Gherla – vântul puternic a smuls bucăți de acoperiș, a rupt crengi, a inundat drumuri – VIDEO

O vijelie puternică a lovit duminică după-amiaza, în jurul orei 16, orașul Gherla și localitățile învecinate.

Ploaia torențială care a căzut aproape o jumatate de oră a dat peste cap în unele locuri canalizarea, iar drumurile și trotuarele au fost acoperite de ape.

Vântul a bătut puternic și a smuls bucăți de acoperișuri, a rupt crengile copacilor prin oraș și în parcul mare.

gherla pompieri parc copac rupt

De la balcoane au zburat ghivece de flori.

La Scoala Nr. 1 de pe strada Liviu Rebreanu, vântul a îndoit bucăți de tablă din acoperișul clădirii. Au intervenit pompierii voluntari cu autospeciala cu scară.

O șoferiță care circula duminică dupa-amiază cu o mașină dinspre Bistrița spre Gherla a povestit că vântul puternic i-a zdruncinat mașina și că nu mai era mult până o zbura de pe șosea. „Am fost nevoită să reduc viteza la 20-30 km/ora, să nu pățesc ceva. Peste tot am vâzut copaci rupți, iar la Dej a fost dezastru!”

La ora 17 era programată începerea meciului de fotbal dintre echipele Armenopolis Gherla și Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca. Din fericire, furtuna s-a oprit la timp, însa jocul s-a desfășurat pe un teren bine murat.

bontida ploaiePloaia puternică a dat peste cap desfășurarea Târgului de Toamnă de la Sic și a Sărbătorii Toamnei de la Iclod. Localnicii s-au ascuns pe unde au putut pentru a se feri de ploaie. La Iclod sărbătoarea s-a reluat de la ora 18.

Si la Bonțida a plouat cu găleata și a suflat vantul, însă pagubele produse au fost minore, a povestit Ionuț, un cititor Gherla INFO –  foto alăturată

Până duminică la ora 17 a fost valabilă o atenționare ANM cod portocaliu de furtuni, în mai multe localități din județul Cluj.

Până luni dimineața la ora 3, o mare parte din Transilvania se află sub cod galben.

video, în continuare

sus(5)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns