hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

fotbal unirea geaca gloria berchiesu

Fotbal liga V – Unirea Geaca învinge Gloria Berchieșu cu 2-0

Cu o echipă mult schimbată faţă de campionatul trecut, cu nu mai puţin de şapte jucători plecați la echipe din liga a IV-a, precum CSM Câmpia Turzii, Sporting Apahida și Vulturul Mintiu Gherlii, Unirea Geaca a reuşit duminică să obţină a doua victorie din această stagiune, pe teren propriu, împotriva echipei Gloria Berchieșu, în campionatul ligii a V-a, zona Mociu.

Scorul avea să fie deschis de Basa Raul, în minutul 6, după un şut foarte bine plasat. Unirea se putea desprinde, însă intervenţiile portarului advers au făcut ca scorul să rămână neschimbat până la pauză.

fotbal unirea geaca gloria berchiesu

În repriză secundă, Unirea a trecut pe lângă detașare după şutul extrem de frumos al jucătorului Chindriș, care a trimis mingea exact la încheietura barelor.

Gloria Berchieșu a fost periculoasă pe parcursul jocului, în urma unor lovituri libere, însă debutantul în tricoul Unirii, Fekete Eduard, a menţinut poarta intactă cu intervenţii de mare jucător. Totuşi în minutul 80, Buhai, înscrie pentru 2-0 cu un lob peste portarul advers, în urma unei pase filtrante primită din partea lui Basa, stabilind scorul final, 2-0 pentru Unirea.

Unirea Geaca a început această partidă în următoarea formulă de start: Fekete – Matei T, Matei R, Papadongonas, Zerkoulis – Enache, Chindris, Jeican, Ardelean – Basa, Tineghe. Au evoluat în partea secundă: Obadă, Buhai, Cetanas, Zablau, Pouloukis şi Lakatos.

Pentru Unirea Geaca urmează o partidă extrem de dificilă, în deplasare la Luceafărul Ghirișu Român, echipă care a învins în etapa a IV-a cu 2-1 campioana en-titre, Gloria Cătina.

Rezultatele etapei din liga a V-a, zona Mociu

Unirea II Gădalin – Avântul Suatu 2-3
Sudinox Vișea – Unirea Cămăraşu 3-6
Viitorul Sopor – Meteor Mociu 3-2
Meteor 2016 Mociu – Recolta Frata 4-3
Gloria Cătina – Luceafărul Ghirișu Român 1-2
Unirea Geaca – Gloria Berchieșu 2-0

Paul Bărbos

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns