hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

artificii gherla 2015

Fostul primar Sabo: „De ce nu faceți focuri de artificii și de Crăciun? Să aruncăm în aer banii!” VIDEO

Cheltuielile cu focurile de artificii au intrat în discuția consilierilor locali, la ultima ședință de consiliu.

Pe ordinea de zi s-a aflat un punct prin care s-au propus banii de cheltuit pentru sărbătorile de iarnă. Astfel, s-au propus la vot 120 de milioane de lei vechi pentru ziua națională, cu activități sportive, focuri de artificii și protocol, 400 de milioane pentru „Pomul de Iarnă” – colindători, daruri copii, Moș Crăciun etc. și 100 de milioane de lei vechi pentru Revelion – focuri de artificii și nelipsitul protocol.

La discuțiile pe marginea acestui subiect a luat cuvântul fostul primar Marius Sabo, care a criticat administrația actuală pentru faptul că propune aceste sume în ultimul moment. „Eu zic să facem focuri de artificii și de Crăciun, mai puneți 100.000 să facem și de Crăciun, să aruncăm în aer banii!”, a spus Sabo, după ce primăria a organizat foc de artificii pentru prima dată și pe 1 Decembrie.

video: discuțiile pe acest subiect în ședința din 29.11

În cele din urmă, consilierii au trecut la vot. A fost un singur vot împotrivă, al consilierului Sabo, o abținere a consilierului Drăgan, iar restul consilierilor au votat „pentru”, iar hotărârea a fost aprobată.

Cheltuielile cu sărbătorile de iarnă 2017 la Gherla sunt mai mult decât consistente. La sumele aprobate de consilierii locali se mai adaugă 700 de milioane de lei vechi pentru verificarea, repararea, montarea și demontarea iluminatului ornamental festiv și încă aproape 1,5 miliarde lei vechi pentru iluminatul festiv. Ambele achiziții au fost făcute de la firma Neon Lighting s.r.l. din Cluj-Napoca.

gherla sarbatori lumini primarie

foto: clădirea primăriei Gherla, împodobita cu mii de luminițe de sărbători – decembrie 2017

De fapt fostul primar Marius Sabo a avut o atitudine reticentă față de cheltuielile cu focurile de artificii încă de când a câștigat mandatul, în 2012. La scurt timp dupa instalarea în fotoliu, Sabo a anunțat că nu vor mai focuri de artificii la Zilele Municipiului, dar nici de Anul Nou, considerând acestea ca o cheltuire inutilă a banului public. În cele din urmă, edilul șef s-a lăsat înduplecat și de anul nou 2013 a aprobat cheltuirea banilor pentru spectacolul de lumină de la trecerea dintre ani.

Primarul Marius Sabo: S-ar putea sa fie focuri de artificii in noaptea Anului Nou, dar nu mai organizam Ziua Recoltei si Nunta de Aur – VIDEO

sus(16)jos(29)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns