hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

40 zile viata gherla piata

Flashmob pentru viață la piață – VIDEO

Un grup de tineri şi vârstnici creştini au surprins lumea aflată luni la piaţă. În acorduri de chitară, au ridicat deasupra capetelor pancarte prin care au îndemnat la protejarea vieţii.

Cântecul lor a fost de fapt o rugăciune de binecuvântare a ţării şi a oraşului, iar participanţii, reprezentanţi ai cultelor religioase din Gherla i-au îndemnat la final într-un glas pe toţi cei prezenți „Alege viața!”

Evenimentul face parte din campania „40 de zile pentru viaţă”, care a început la Gherla în urmă cu trei săptămâni, o iniţiativa care se axează pe 40 de zile de post, rugăciune şi veghe paşnică în faţă clinicilor care recurg la avort.

Campania are rolul de a aduce în atenţia publicului problema pusă de practicarea avortului la scară tot mai largă în zilele noastre, îndemnând la o informare temeinică asupra repercusiunilor acestuia.

La Gherla, voluntarii sunt prezenţi în fiecare zi la monumentul „Mama şi copilul” de lângă spitalul municipal, loc unde trecătorii pot afla mai multe despre mesajul pro viaţă şi anti-avort.

video, în continuare

 

sus(16)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ii vad tot mai mult pe acesti indivizi cum stau cu pancartele lor si in Gherla la spital, si in Dej si in Cluj, peste tot, si in ploaia, si in canicula si in ger. Imi poate explica si mie cineva cu ce scop, de unde si de ce a izbucnit acest fenomen asa dintr-odata? Ii sponsorizeaza cineva sau care-i smecheria.

    sus(11)sus(9)
  2. ... să dea cu piatra cei fără păcat... nu cei ce ,,procrează'' în kkt...

    sus(4)sus(4)

Lasă un răspuns