hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

asociatia pro vita bucurestinisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

pizza gherla livrare la domiciliu edinio telefon meniu cherestea depozit materiale constructii ciment gherla dej cluj telefon

pavaje boltari gherla iclod dej cluj pret telefon

Festivitate la Scoala de Agenți de Poliție Cluj – cine e șeful de promoție – FOTO

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a ajuns la a XII-a promoție de absolvenți. 117 noi agenți de poliție, dintre care 44 de fete și 73 de băieți. Seria 2015-2017 de elevi a avut vineri, 14 iulie 2017, festivitatea de acordare a gradului profesional.

Şeful promoţiei 2015-2017, cu media 9,73, este agent de poliţie Păcurar Cătălin-Aurelian, din județul Mureș, urmat de sălăjeanul Pop Darius-Marius, cu media 9,67, și de maramureșeanca Rusu Mihaela, cu media 9,65.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaLa festivitatea de acordare a gradului profesional au participat comisar-șef de poliție Mihai Valeriu, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.), chestor de poliție Florentin Brăcea – directorul Direcției Rutiere din Inspectoratul General al Poliției Române, comisar-șef de poliţie Adrian Ciprian Miron – şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, precum și numeroase oficialităţi judeţene şi locale şi parteneri educaţionali ai şcolii.

Cei 117 absolvenţi au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. În data de 31 iulie 2017, tinerii agenţi se vor prezenta la unităţile de repartiţie, pentru a-şi începe activitatea.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum douăsprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 3.200 de agenţi de poliţie.

sus(0)jos(4)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns