taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
scoala 1 gherla an scolar festivitate incheiere

Festivitate la final de an şcolar la Scoala Nr. 1. Clopoţelul a sunat ultima dată şi pentru un dascăl – FOTO

Clopoţelul a sunat vineri pentru ultima dată la şcolile din oraş, la încheierea anului şcolar. Peste tot discursuri, premieri, aplauze şi multe, multe flori.

La Şcoala Gimnazială nr.1 Gherla, unde îşi desfăşoară activitatea 60 de cadre didactice, au încheiat anul de învăţământ 670 de elevi. In cadrul unei festivităţi desfăşurate în curtea şcolii, la care au luat parte elevi şi părinţi emoţionaţi, directorul Liliana Pop a făcut bilanţul anului încheiat şi a prezentat premianţii. A atras atenţia multitudinea premiilor câştigate de elevi la diferite olimpiade şi concursuri de specialitate, dar şi succesele obţinute la festivaluri de teatru, competiţii sportive sau expoziţii.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaApropo de expoziţii, unul dintre profesorii care au contribuit la multitudinea premii, obţinute şi la nivel naţional, Radu Popan, s-a pensionat. Si pentru dascăl a fost ultimul clopoţel. In ultimii ani, alături de profesorul de sport Dorel Verde, a adus cele mulţi lauri şcolii. La concursul internaţional de creaţie plastică „Flori pentru mama”, desfăşurat în luna martie la Timişoara, eleva clasei a VI-a C, Daniela Mureşan a obţinut menţiune, iar la Concursul „Soarele şi planeta albastră” organizat în luna mai de Clubul Copiilor din oraşul Tg.Neamţ, elevii pregătiţi de prof. Radu Popan, Alexandra Ceaca (clasa a V-a A), Daria Marton (V B), Iulia Măluţan (VI C), şi Daniela Mureşan (VI C) au câştigat premiul I, iar Ariana Igna (VI C) şi Maria Sămărtean (VII A) au câştigat premiul II.

De menţionat şi expoziţiile permanente organizate de copiii acestei unităţi de învăţământ atât pe plan local, cât şi la nivel judeţean. Holurile şcolii au devenit în ultimii ani galerii de artă cum în puţine şcoli se găsesc în judeţul Cluj.

Invăţământul, arta şi cultura se îmbină armonios la Şcoala Gimnazială nr.1 Gherla, unde la final de an şcolar se făceau deja planuri şi proiecte pentru noul an. Profesorul de specialitate s-a pensionat, dar preocupările din acest domeniu continuă, tradiţiile obligă.

Szekely Csaba

sus(14)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns