hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

gherla ploaie

Fenomen meteo: jumătate oraşul lovit de furtună cu grindină, jumătate uscat – VIDEO

O furtună violentă a izbucnit sâmbătă seara în jurul orei 22,30 la Gherla. A plouat cu găleata timp de câteva minute bune, a fulgerat şi a tunat, deşi pe cer luna strălucea cu putere. La un moment dat, a început să cadă şi grindină măruntă.

Furtuna a lovit doar jumătatea de nord a oraşului, în zona străzilor Victoriei, Plugarilor, Mintiului şi Dejului. Locuitorii din zonele respective şi-au închis repede geamurile, pentru ca apa să nu le intre în casă.

In acelaşi timp, în restul orasului a rămas complet uscat pe jos, deşi fulgerele au brăzdat cerul. La  nici un kilometru distanţă, în centru, n-a căzut nicio picătura de ploaie.

Din informaţiile de pe radarul ANM (video) rezultă că furtuna a fost una spontană, formată chiar deasupra oraşului. Norii cu precipitaţii s-au îndreptat apoi spre nord.

video, în continuare

sus(9)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns