hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujasociatia pro vita bucuresti

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lemne foc gherla dej cluj livrare domiciliu telefon pretsalon chirie gherla coafor frizerie

revelion 2018 gherla dej cluj escape pret

gherla ploaie

Fenomen meteo: jumătate oraşul lovit de furtună cu grindină, jumătate uscat – VIDEO

O furtună violentă a izbucnit sâmbătă seara în jurul orei 22,30 la Gherla. A plouat cu găleata timp de câteva minute bune, a fulgerat şi a tunat, deşi pe cer luna strălucea cu putere. La un moment dat, a început să cadă şi grindină măruntă.

Furtuna a lovit doar jumătatea de nord a oraşului, în zona străzilor Victoriei, Plugarilor, Mintiului şi Dejului. Locuitorii din zonele respective şi-au închis repede geamurile, pentru ca apa să nu le intre în casă.

In acelaşi timp, în restul orasului a rămas complet uscat pe jos, deşi fulgerele au brăzdat cerul. La  nici un kilometru distanţă, în centru, n-a căzut nicio picătura de ploaie.

Din informaţiile de pe radarul ANM (video) rezultă că furtuna a fost una spontană, formată chiar deasupra oraşului. Norii cu precipitaţii s-au îndreptat apoi spre nord.

video, în continuare

sus(9)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns