hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

asociatia pro vita bucurestinisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

pizza gherla livrare la domiciliu edinio telefon meniu cherestea depozit materiale constructii ciment gherla dej cluj telefon

pavaje boltari gherla iclod dej cluj pret telefon

accident tren femeie lovita cluj

Femeie lovită de tren la ieşirea din Gherla. Nimeni nu o recunoaşte – VIDEO

Trenul accelerat Iaşi – Timişoara a lovit mortal sâmbătă dimineaţă o femeie la ieşirea din Gherla spre Cluj.

În jurul orei 4, mecanicul de pe locomotivă trenului care tocmai plecase din staţia Gherla, a observat la aproximativ 100 de metri după barieră de la Hasdate, o femeie între sine, îngenuncheată. Deşi a dat semnale acustice, femeia nu s-a mişcat din loc, iar plugul locomotivei a lovit-o mortal.

În urma apelului la 112, la locul evenimentului s-au deplasat echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompierii de la detaşamentul din Dej.

Medicii au constatat decesul victimei, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Femeia nu avea asupra ei acte, astfel încât nu a putut fi deocamdată identificată. Nici cei câţiva localnici adunaţi la locul accidentului nu au recunoscut-o.

Poliţia a efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul şi identificarea victimei. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj.

Evenimentul feroviar a paralizat circulaţia trenurilor pe un fir. Trenul implicat în accident a pornit abia după aproximativ o ora şi jumătate.

O parte dintre pasageri, care se grabeau sa ajunga la Cluj, au chemat taxiuri din Gherla pentru a-şi putea continua călătoria.

ACTUALIZARE

Femeia decedată în evenimentul de sâmbătă dimineaţă ar putea fi o localnică de pe strada Alexandru Vlahuţă. Cercetările continuă.

video, în continuare – atenţie, imagini şocante

Femeia lovită mortal de tren la ieşirea din Gherla a fost identificată

sus(2)jos(21)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns